vivo'dan Sevgililer Günü Kampanyası

vivo, 1-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceği Sevgililer Günü kampanyası kapsamında akıllı telefonlarını web sitesi üzerinden satın alan tüketicilere tüm modellerde 700 TL’ye varan indirim kuponu sunduğunu duyurdu.

vivo'dan Sevgililer Günü Kampanyası

Sevgililer Günü yaklaşırken vivo, online satış platformunda yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Bu özel günün anısına sevgilisine ve sevdiklerine akıllı telefon almak isteyenler, vivo’nun yeni akıllı telefonlarını online satış platformundan indirimli ve faizsiz 6 aya varan kredi imkanlarıyla ve hediyelerle satın alabiliyor.

14 Şubat’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında vivo’nun yeni akıllı telefonları web sitesi üzerinde 700 TL’ye varan indirim fırsatı ile satışa sunuluyor. İndirim kuponlarının yanı sıra kullanıcılar V29 Serisi akıllı telefon modellerini 3 ay faizsiz, diğer tüm vivo modellerini de 6 aya varan faizsiz alışveriş kredisi ile alma şansı buluyor. V29 Serisi akıllı telefon alan tüketiciler ayrıca telefonlarının yanında 2.499 TL değerinde TWS Air kulaklığa da sahip oluyor.

Akıllı telefonlarını 2 büyük Android Güncelleme garantisi ve üç yıla kadar Android Güvenlik Güncelleme garantisi ile satışa sunan vivo, web sitesi üzerinden alımlarda tüketicilere telefonlarında 2 yıl zorunlu üretici garantisine ek 1 yıl ekstra ücretsiz üretici garantisi ile toplam 3 yıl garanti avantajı da veriyor.