vivo'nun sürpriz tableti Pad 3 Pro, GeekBench'te ortaya çıktı

vivo'nun yeni katlanabilir telefonları ile tanıtmasını beklediğimiz yeni tableti Pad 3 Pro'ya ait bilgiler, GeekBench'te ortaya çıktı.

vivo'nun sürpriz tableti Pad 3 Pro, GeekBench'te ortaya çıktı

vivo’nun yakında sunulacak X Fold3 ve X Fold3 Pro katlanabilir telefonları büyük heyecanla bekleniyor. Özellikle X Fold3 Pro, piyasaya (en azından Çin’de) çıkacak ilk katlanabilir Snapdragon 8 Gen 3'lü telefon olma ihtimaliyle dikkat çekiyor. Yeni katlanabilir cihazı gösteren sızdırılmış bir postere göre cihaz 26 Mart tarihinde duyurulacak.

Ayrıca GeekBench’te görülen yeni bir vivo tablet de bu etkinlikte, duyurudaki iki telefona katılabilir. Endüstri kaynaklarına göre PA2473 model numaralı tablet, Çin pazarında vivo Pad 3 Pro ismiyle piyasaya sürülecek.

GeekBench listesi, cihazın çip setinin adını vermiyor, ancak büyük olasılıkla MediaTek Dimensity 9300 olduğunu tahmin etmeye yetecek kadar bilgi bulunuyor. Ayrıca listede görülen 16 GB RAM de göz önünde bulundurulursa, gerçekten üst seviye bir ürüne baktığımız söylenebilir.

Daha önceki söylentilere bakıldığında da, Pad 3 Pro'nun 3K çözünürlüklü 12,95 inç, 144Hz LCD ekrana, 512GB depolamaya ve 66W ve hatta 80W hızlı şarj desteğine sahip 11.500 mAh bir bataryaya sahip olabileceği görülüyor. Ayrıca arka tarafta tek LED flaşlı tek bir 13 MP ana kamera ve ön tarafta 8 MP selfie kamerası bulunacak.