Vodafone'dan evlerde dijital dönüşüm atağı

Vodafone'dan evleri dijitalleştirecek iki yeni kampanya.

Vodafone'dan dijital dönüşüm!

Vodafone, bir yıl önce başlattığı evlerde Dijital Dönüşüm seferberliğini yeni ürün ve hizmetlerle sürdürüyor. Ocak 2015'te sunduğu "Vodafone SüperNet Telefonsuz ADSL ve Fiber" hizmetiyle ev telefonu bağlatmaya gerek olmadan ve hat için hiçbir ek ücret ödemeden evde hızlı limitsiz internetten faydalanma imkânı sağlayan Vodafone, şimdi bu hizmetini "Katlayan SüperNet Kampanyası" ile birleştiriyor. Vodafone, yeni kampanyası ile müşterilerin paket seçme aşamasında yaşadığı kararsızlığı ortadan kaldırmak için sektördeki sade ürün portföyü ile ADSL'de tek paket dönemine geçiyor. Üstelik müşteriler ayda ek 5 TL ile hızlarını ikiye katlayarak süper hızlı fiber paketlerine sahip olabiliyor.

Diğer yandan Vodafone, Vodafone SüperNet abonelerine yönelik olarak Nuvia Akıllı Enerji Teknolojileri işbirliğiyle geliştirdiği "Cosa Akıllı Kombi Kiti" kampanyasıyla da geleceğin "akıllı evlerini" bugünden hayata geçiriyor. Buna göre Vodafone aboneleri, Vodafone SüperNet ADSL ve Fiber paketlerine ek ayda sadece 14,90 TL ödeyerek, evlerinin sıcaklığını akıllı telefonlarından kontrol ederken, doğalgaz tüketimlerinde %30'a varan tasarruf sağlayabiliyor.

Ender Buruk: Akıllı mobil ve sabit çözümlerimizle hayatı kolaylaştırıyoruz

Mobil ve sabit iletişim hizmetlerini tek çatıdan sunan bir "genişbant telekomünikasyon şirketi" olmayı hedeflediklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi: "Türkiye'nin Dijital Dönüşümü'ne liderlik etme vizyonumuz doğrultusunda sadece mobil değil ev kullanıcılarımızın da hayatını kolaylaştıran çözümler sunuyoruz. Bu kapsamda, geçen yıl başlattığımız 'Vodafone SüperNet Telefonsuz ADSL ve Fiber' hizmetini yeni kampanyamız ile birleştirerek abonelerimize sektörümüzdeki en sade portföyü sunuyoruz. Abonelerimiz, ayda sadece 49,90 TL'ye 16 Mbps'ye varan hızda ve 60 GB adil kullanım kotalı telefonsuz internete sahip olabiliyor ve isterlerse ek 5 TL ödeyerek evlerindeki internet hızını iki katına çıkarabiliyor. Bununla birlikte, güvenlikten eğlence ürünlerine akıllı bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayan marka olma hedefimiz doğrultusunda ilk adımımızı 'Cosa Akıllı Kombi Kiti' kampanyamızla attık. Cosa ile abonelerimiz, kombilerine bağlanarak evlerinin sıcaklığını cep telefonları üzerinden kolayca yönetebiliyor. Akıllı algoritmaları sayesinde evlerin ısınma ve soğuma sürelerini öğrenen Cosa, doğalgaz tüketiminde %30'a kadar tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca, kullanıcıların evde, uykuda ya da dışarıda olma durumlarına göre evin sıcaklığını ayarlama ve uzaktan kontrol etme imkânı veriyor. Vodafone olarak, abonelerimizin her an her yerde dijital dünyaya kesintisiz ve yüksek hızla bağlanabilmelerini sağlarken, geleceğin akıllı evlerine de bugünden öncülük etmeye devam edeceğiz."

Sadece 5 TL'ye iki kat hızlı internet

Vodafone'un ADSL'de tek paket dönemini başlatan yeni kampanyasıyla, ayda sadece 49,90 TL'ye telefonsuz ADSL hizmeti alınabildiği gibi, sadece ek 5 TL'ye de internet hızı iki katına çıkarılabiliyor. Buna göre, ayda ek 5 TL'ye 32 Mbps'ye kadar ve 60 GB adil kullanım kotalı fiber internet, ek 10 TL'ye 32 Mbps'ye kadar ve 120 GB adil kullanım kotalı fiber internet ve ek 20 TL'ye 64 Mbps'ye kadar ve 240 GB adil kullanım kotalı fiber internet hizmeti alınabiliyor. Vodafone'un yeni kampanyasından faydalanmak için 0850 542 0 542'yi aramak yeterli oluyor.

Doğalgaz dostu akıllı sistem

Akıllı telefonlarla birlikte kullanılan Cosa Akıllı Kombi Kiti, kontrolün hep ev sakinlerinde olmasına imkân veren bir akıllı ev çözümü. Kolay kullanımlı bir uygulama üzerinden yürütülen kit yönetimi sayesinde, kullanıldığı evi ve evdekilerin yaşam şeklini öğrenip herhangi bir değişiklik yapmaya gerek bırakmadan, evin istenilen zaman istenilen sıcaklıkta olmasını sağlıyor. Cosa, ev sakinleri uykudayken evin sıcaklığını hissedilmeyecek kadar, dışardayken ise yeniden kolayca ısıtılabileceği kadar düşürüyor. Böylece, evi "Ev", "Uyku" ve "Dışarı" modlarıyla gerektiği zaman gerektiği kadar ısıtıyor ve doğalgaz tüketimini azaltıyor.

Okuyucu Yorumları