WD'den yüksek performanslı depolama ürünü!

WD'nin yeni harici sabit diski My Book Duo, yüksek performans ve kapasitesiyle dikkatinizi çekebilir

WD'den yeni depolama ürünü!

WD ev ve ofis için ödüllü masaüstü depolama çözümleri serisinin en yeni üyesi olan My Book Duo'yu tanıttı. Donanım düzeyinde RAID ve USB 3.0 gibi iki sürücünün kullanıldığı My Book Duo, tek sürücülü çözümlerde bulunmayan yüksek kapasite ve dosya aktarma hızları sunuyor. 4 TB , 6 TB ve 8 TB kapasitelerle piyasaya sürülen My Book Duo'da ayrıca eksiksiz veri koruması için yerel düzeyde, bulut düzeyinde ve sistem düzeyinde güvenli yedekleme yapan ücretsiz yazılım bulunuyor.

WD İçerik Çözümleri ve Dünya Satış İcra Başkan Yardımcısı Jim Welsh'e göre, "Yaratıcı profesyoneller ve uzman tüketicilerden günlük içerik oluşturuculara kadar çok miktarda veri sahibi olan herkes My Book Duo'nun kendi bilgisayarlarından içerik yüklemenin, bunu tek bir konumda düzenlemenin, yedeklerle, parolalar ve şifrelerle korumanın hızlı ve güvenilir yolu olduğunu düşünecek. My Book Duo tüm dijital kütüphaneleriniz için nihai masaüstü depolama çözümünü temin etmek üzere çok yüksek aktarma hızları, yoğun kapasite ve entegre WD Red sürücüleri sunuyor."

Performans

My Book Duo'nun iki sürücülü tasarımı USB 3.0 bağlantısıyla üstün performans sunarak 290 MB/s'ye kadar aktarma hızları sağlıyor. Küçük RAID ortamları için optimize edilmiş olan gerçek donanım RAID'li entegre WD Red sabit diskleri performansı arttırıyor ve veri darboğazlarını azaltıyor. Maksimum performans ve kapasite için RAID (Bağımsız Disklerin Artıklıklı Dizisi) 0'da önceden yapılandırılmış My Book Duo kullanıcılara nihai veri koruma için ayna modundan (RAID 1) yararlanma veya sürücüleri ayrı ayrı kullanmak için JBOD konfigürasyonunu kullanma esnekliği sağlıyor. Ayna modunda (RAID 1) sürücülerde gerçek zamanlı veri yedekleme için daima tüm dijital dosyaların ikinci bir kopyası saklanır. Sürücülerden biri kullanıcının verilerini depolamada kullanılırken ikincisi ikiz kopya için kullanılır. Sürücülerden birinin bozulması gibi pek olası olmayan durumda kullanıcının tüm bilgileri diğer sürücüde hala mevcuttur.

Yedekleme koruması ve fazlası

Yedekleme koruması ve fazlası

Yedekleme koruması

My Book Duo, WD Smartware Pro yedekleme yazılımı ve Acronic true Image yazılımı ile sağlanan yerel düzeyde, bulut düzeyinde ve sistem düzeyinde yedekleme özelliği ile toplam veri koruma imkanı verir. WD Smartware Pro içindeki otomatik ve sürekli ayarlar sayesinde dosya ve klasörler hızla ve kolayca yedeklenir. My Book Duo'da çoklu veri koruması ve Dropbox hesabı kullanıcılarına erişim avantajları vardır. Dropbox verileri yerel sabit diske güvenle yedeklenebilir ve WD Smartware Pro ile Dropbox hesaplarına yapılan entegre bulut yedeklemesi sayesinde önemli dosyalar saha dışında güvenle depolanarak ekstra koruma katmanı oluşturulur. Ayrıca, kullanıcılar Dropbox Web erişimi ile buluta kaydedilmiş bilgilere daha sonra My Book Duo ile ulaşabilir.

Donanım & yazılım güvenliği

RAID donanımının performans avantajlarına ek olarak, My Book Duo en uygun güvenlik düzeyi akıldan çıkarılmadan tasarlanmıştır. My Book Duo'da nihai donanım ve yazılım güvenliğini sağlayan 256-bit AES donanım şifreleme ve parola koruması vardır.

My Book Duo özellikleri

My Book Duo kullanıcı tarafından bakımı yapılabilen kullanışlı bir muhafaza ve aygıtın arkasında cep telefonu, tablet ve diğer şarj ve veri aktarma aygıtlarının bağlanması ya da çalışma alanının düzenlenmesi için pratik bir USB girişi ile tasarlanmıştır. Diğer özellikler şöyledir:

- Arayüz: USB 3.0 (x2)
- Yerleşik sürücüler: WD Red NAS sabit diskleri
- Kullanılabilir kapasiteler: 4 TB, 6 TB ve 8 TB
- Veri yönetimi: RAID 0, RAID 1, JBOD; RAID hacmi yönetimi için bağımsız CPU
- Güvenlik: RAID donanımı, Donanım Şifreleme, Parola Koruması
- Uyumluluk: NTFS (varsayılan) + HFS'ye tekrar formatlama + Mac için J
- Yazılım: WD SmartWare Pro, Dropbox Cloud integration, Acronis True Image Software, WD Security, WD Drive Utilities
- Garanti: tüm dünyada 2 yıl

Fiyat ve bulunabilirlik

My Book Duo iki yıl sınırlı garantiye sahiptir. Önerilen Perakende Satış Fiyatı 4 TB için 400 dolar + KDV, 6 TB için 515 dolar + KDV, 8 TB için 669 dolar + KDV'dir.

Okuyucu Yorumları