Web kameranızdan en fazlasını alın!

Web kameranızla görüntülü sohbetten çok daha fazlasını yapabileceğinizi biliyor musunuz?

Web kamerası deyip geçmeyin!

Web kameralarının sadece karşılıklı sohbet için kullanıldığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Web kameraları, uzakta bulunan, uzun zamandır görmediğimiz arkadaşlarımızla ve aile üyelerimizle iletişim kurmak için şüphesiz harika bir cihaz. Ancak bazı pratik araçlardan da yardım alarak onları kullanabileceğiniz birkaç alan daha var.

99colors

99colors, web kameranızla çektiğiniz fotoğraflara efektler uygulayabiliyor ve onları arkadaşlarınızla paylaşmanıza izin veriyor. Tamamen web tabanlı bir uygulama olduğundan indirmeniz gereken herhangi bir yazılım yok.

Boş bir çerçeve ile işe başladığınız 99colors'da tek tıklamayla web kameranızdan fotoğraf alabiliyor, bu fotoğrafları boş çerçeve içerisinde yığıp hızla aralarında geçiş yapabiliyorsunuz. Kullanabileceğiniz düzinelerce filtre efekti, 99colors ile hizmetinizde olacak.

iSpy Connect ve KeyLemon

iSpy Connect ve KeyLemon

iSpy Connect

iSpy Connect, web kameranızı bir güvenlik kamerasına dönüştürüyor. Yazılım sayesinde web kameranızı kullanarak evinizi 24/7 izleyebilirsiniz.

Herhangi bir FPS ile sabit diskinize kayıt yapabilen iSpy Connect, şüpheli bir hareketlenmede sizi uyarabiliyor. iSpy Connect ücretsiz bir yazılım, ancak uzaktan erişim, SMS, MMS ve e-posta ile anında uyarı almak istiyorsanız lisans ücreti ayda 7.95 dolardan başlıyor.

KeyLemon

KeyLemon, bilgisayarınızı parola yerine yüz tanıma işleviyle korumanıza olanak tanıyor. Bu sayede bilgisayarınıza oturum açmak için parola yazmak yerine kameranıza bakmanız yeterli oluyor. KeyLemon, Windows hesabınızın kilidini açmanın yanında Facebook ve Twitter gibi web sitelerine oturum açmanızı da sağlıyor.

Okuyucu Yorumları