WhatsApp'ın videolu sohbet işlevi göründü!

Henüz sızan bir ekran görüntüsü, WhatsApp'ın yeni yeteneğini ilk kez ortaya çıkardı!

WhatsApp'a yeni yetenek!

Bu sene sesli arama işleviyle donatılan WhatsApp, yeni sızan bir görüntüye göre videolu sohbet işlevi üzerinde çalışıyor.

WhatsApp'ın son sürümü olan 2.12.x'te videolu görüşme yetenekleri bulunmuyor. Ancak 2.12.16.2 yapısından alındığı iddia edilen ekran görüntüsü, bu işlevin test aşamasında olduğunu gösteriyor. Görüntü gerçekten WhatsApp'a aitse, videolu sohbet işlevi için çok fazla beklemeyeceğiz demektir.

WhatsApp'ın videolu sohbet işlevi göründü!

Videolu görüşme telefonlar için tabi ki yeni bir işlev değil. Ekran görüntüsü ise WhatsApp'ın bu alanda bildiğimiz videolu görüşme uygulamalarından fazlasını sunmayacağını gösteriyor. Sağdaki görüntüde mikrofonu kapatma, görüşmeyi sonlandırma ve kameralar arasında geçiş yapmaya izin veren üç düğme bulunuyor. Bunun yanında diğer uygulamalarda olduğu gibi, "resim içinde resim" işleviyle konuşurken kendinizi görebiliyorsunuz.

Görüntü iOS uygulamasından alınmış ancak tarihin tekerrür etmesi halinde, yeniliğin ilk olarak Android'e gelmesini bekleyebiliriz. Sızıntı, işlevin ne zaman gelebileceğiyle ilgili herhangi bir bilgi vermediğinden, şimdilik beklemekten başka çaremiz yok gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları