Wi-Fi üzerinden konuşmak için 4 uygulama!

Wi-Fi üzerinden sesli veya videolu görüşme yapmanızı sağlayacak 4 harika uygulamayı seçtik!

Ucuz; hatta bedava konuşun!

Wi-Fi ve mobil ağlar üzerinden sesli görüşmeye, videolu sohbete ve anında mesajlaşmaya izin veren yazılımlar, popülerliğini giderek artırıyor. Bu alanda birbiriyle yarışan birçok uygulama var. Bu yazımızda ise Android'li cebinizde kullanabileceğiniz en iyi 4 Wi-Fi arama uygulamasını bir araya getirdik.

Fring

Diğer Fring kullanıcılarını tamamen bedava aramanıza (videolu veya sesli) izin veren uygulama, normal telefonlar için uygun fiyatlı arama seçenekleri de sunuyor. Diğer Fring kullanıcılarıyla mesajlaşmak da tabi ki ücretsiz.

Skype'a bir alternatif arıyorsanız, ön kameranızla 4 kişiye kadar görüntülü sohbet etmenize izin veren Fring'i denemenizi tavsiye ediyoruz.

Skype

100 milyon yüklemeyi aşan Skype'ın mobil sürümü, bağlantı kurmanız için çeşitli yollar sunuyor. Bunlar arasında Skype'tan Skype'a sesli arama, videolu arama ve anında mesajlaşma var. Windows Live Messenger kişilerinizi de gösteren Skype ile uygun fiyatlar karşılığında sabit telefonları aramanız da mümkün.

KakaoTalk ve Tango

KakaoTalk ve Tango

KakaoTalk

Kendi ağı içerisindeki kullanıcılarla ücretsiz olarak konuşmanıza izin veren KakaoTalk, animasyonlu yüz simgeleri ve özel temalarıyla size farklı, eğlenceli bir deneyim sunuyor. 50 milyondan fazla Android kullanıcısının tercih ettiği KakaoTalk, iOS, BlackBerry ve Windows Phone'da da mevcut. KakaoTalk'ı ücretsiz eklentiler yoluyla geliştirmeniz de mümkün.

Tango

Masaüstü ve mobil cihazları destekleyen Tango, sabit telefonları arama, videolu arama, metin mesajları gönderme ve sesli mesajlar gönderme gibi özelliklere sahip. Tango'nun tüm özelliklerini kullanabilmek için Android 4.0 veya daha üzerine sahip olmanız gerektiğini söyleyelim.

Okuyucu Yorumları