Windows 10, Lumia 930 işlevini bozdu!

Yeni indirmeye sunulan Windows 10 Mobile, bu popüler telefonun bir özelliğini bozmuş görünüyor!

Güncelleme bozuk çıktı!

Microsoft, üç ay gecikmeli de olsa Windows 10 Mobile'ı piyasadaki telefonların bazılarına sunmaya başladı. Güncelleme çoğu kullanıcıyı heyecanlandırsa da, onu ilk alan cihazların listesinin çok dar olması ve listede en popüler Windows'lu telefon olan Lumia 520'nin bulunmaması, hayal kırıklığına yol açtı.

Windows 10 güncellemesini alan Lumia 930, bu güncellemeyi alıp, firmware güncellemesi almayan telefonlar arasında bulunuyor. Insider Preview sürümlerinden beri süregelen sorunların final sürümde ortadan kalkmamış olmasının bir nedeninin bu olduğu düşünülüyor. Örneğin Windows 10 Mobile'a yükselttiğiniz Lumia 930, video kaydı sırasında ses kaydetmiyor. Neowin'e göre Microsoft, bu sorunu bilmesine rağmen güncellemeyi cihazlara sunmuş bulunuyor.

Windows Phone 8.1'li telefonunuzu Windows 10 Mobile'a yükseltip yükseltmemek elbette tamamen sizin tercihinize bağlı. Ancak burada tamamlanmış bir yazılımdan bahsediyoruz. Dolayısıyla bu tür sorunların final sürümde bulunması endişe verici görünüyor.

Okuyucu Yorumları