Windows 10 Mobile için yeni yapı daha sonra!

Yeni bir Windows 10 Mobile yapısı bekleyenlere, Microsoft'un önemli isminden kötü haber var!

Yeni Windows 10 ne zaman?

Windows 10'un "Kasım güncellemesi" isimli ilk büyük güncellemesi ve tamamen yeniden tasarlanmış Xbox One deneyiminin kullanıcılara sunulmasının ardından tüm gözler Microsoft'un mobil işletim sistemine çevrilmiş durumda.

Şirket yetkilisi Gabe Aul, kullanıcılara önümüzdeki birkaç gün içinde yeni bir Windows 10 Mobile yapısı beklememeleri konusunda uyarıda bulundu.

Twitter üzerinden yöneltilen bir soruyu cevaplayan Aul, şu an 10586'nın dağıtımına odaklandıklarını, yeni yapı için biraz daha beklemeleri gerektiğini söyledi.

Insider'lar için en azından önümüzdeki haftaya kadar yeni bir yapı gelmeyeceği kesinleşirken, işletim sisteminin final sürümünün yaklaştığını gösteren haberler de geliyor. Raporlar, Microsoft'un mobil için yeni bir Skype deneyimi, Microsoft Edge ve daha tutarlı bir kullanıcı arayüzü dahil olmak üzere çeşitli yeni özellikler sunacak olan yapı 10586'yı imzaladığını gösteriyor.

Windows 10 Mobile final sürümünün Aralık ayında yayınlanması planlanıyor. Ancak bu kullanışlı emülatörü kullanarak işletim sisteminin finale yakın en son yapısını PC'nizden deneyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları