Windows 10 Mobile Yapı 15252, Slow Ring'e Geldi

Windows 10 Mobile'ın Insider'lara yönelik son güncellemesi, bu geliştirmelerle geldi!

Windows 10 Mobile'a yeni yapı

Windows 10 Mobile'ın 15252 yapı numaralı önizleme sürümü, Slow ring için indirmeye sunuldu. Yeni sürüm, 14 Eylül'de yayınlanan yapı 15245'in yerine geçiyor. Twitter'da Microsoft yöneticisi Dona Sarkar tarafından paylaşılan bu bilgi, Windows Blog'da da yayınlandı.

Yeni yapı, Fast ring'teki kullanıcıların bir haftadır sahip olduğu geliştirmeleri Slow ring'e taşıyor. Bu geliştirmeler ve onarımlar arasında şunlar bulunuyor:

  • KB4038788'deki tüm geliştirmeler.
  • Ekranı açıp kaparken işlemci kullanımı yüksek ise, bazı uygulamalar kilitlenebiliyordu. Bunun bir örneği, arka planda fotoğraf işlerken Kamera uygulamasının çökebilmesi.
  • Mesajlaşma uygulamasında metnin yanlış görünmesine neden olabilen bir hata onarıldı.

Bu güncellemenin PC ve telefonlara 17 Ekim'de gelmesi beklenen Fall Creators Update'ten önceki son güncellemelerden biri olacağına inanılıyor. Slow ring'de iseniz, yeni 15252 yapısına güncellemek için Ayarlar > Güncelleme ve güvenlik > Windows Update > Güncelleştirmeleri kontrol et yolunu takip edip, güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Slow Ring'de değilseniz dahil olmak için Windows Insider Program sekmesine gidip "Başlayın" üzerine dokunabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları