Windows 10 Mobile yeni yapı ertelendi

Microsoft, Windows 10 Mobile için beklenen yeni sürümün ertelendiğini açıkladı. İşte nedeni...

Windows 10 Mobile rötar yaptı

Microsoft'un WDG Mühendislik Sistemleri Başkan Yardımcısı Gabriel Aul, bir sonraki Windows 10 Mobile ön izleme yapısının ertelendiğini açıkladı. Aul bu bilgiyi Twitter hesabı üzerinden yayınlayarak tüm kullanıcılarla paylaştı.

Microsoft, yeni yapıyla ilgili bir yükleme problemi keşfettiklerini ve güncel yapının sadece birkaç gün gecikmeli olarak kullanıcılara sunulabileceğini duyurdu.

Aul, ekiplerinin sorunu çözmek için bu hafta sonu çalışacaklarını ve en kısa sürede sonuca ulaşacaklarını bildirerek özür diledi. Ancak bu özür, durumdan hoşnut olmayan bazı takipçilerin tepkisini durdurmaya yetmedi. Bazı kullanıcılar durumu "tamamen başarısızlık" olarak nitelendirse de güncelleme için teşekkür edenler de yok değil.

En son büyük Windows 10 Mobile yapısı geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. Yapı 10512 performans iyileştirmelerinin yanı sıra arayüz değişiklikleri ve hata düzeltmeleri içeriyordu.

Windows 10 Mobile final sürümünün Eylül ayında kullanıma sunulması beklenirken gelen yeni raporlar, Kasım ayına sarkabileceğine işaret ediyor.

Okuyucu Yorumları