Windows 10'la gelen bu PC Windows 10'dan ucuz

Bu PC Windows 10 ile birlikte geliyor. Ama fiyatı, tek bir Windows 10'dan daha ucuz!

Bu PC, Windows 10'dan ucuz!

Masaüstü bilgisayarınızı yalnızca bir kaset büyüklüğünde mi istiyorsunuz? Bu bilgisayarın Windows 10 işletim sistemi ile çalışmasını istiyor, ancak işletim sistemine çok fazla para ödemekten kaçınıyor musunuz? O halde aradığınız çözüm bu mini masaüstü bilgisayar olabilir. Hem boyutlarıyla kompakt, hem de Windows 10 Home işletim sistemiyle gelen bu mini cihaz, yalnızca 99 dolar fiyat etiketinin sahibi. Bu da demek oluyor ki, Amazon'da satılan Windows 10 Home işletim sisteminden 20 dolar daha ucuz!

İşletim sistemi fiyatından ucuza, hem Windows 10 hem de mini PC sahibi olmanızı sağlayan InFocus Kangaroo mini PC, yalnızca 200 gram ve 3 inç genişliğinde bir cihaz. Intel'in Atom x5 işlemcisiyle çalışan cihaz, 1.4 GHz frekansında çalışan işlemcisinin yanında 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama kapasitesi sağlıyor.

Çift bant destekli kablosuz ağ özelliği ve Bluetooth 4.0'la birlikte gelen InFocus Kangaroo, kolaylıkla bir klavye ve fare ile masaüstü PC'ye dönüşebiliyor. Ciddi anlamda fiyat avantajı sağlayan ve orijinal Windows 10 işletim sistemi sahibi olma imkanı tanıyan InFocus Kangaroo, sanıyoruz ki şu sıralar mini PC arayışı içinde olanlar tarafından rağbet görecektir.

Okuyucu Yorumları