Windows 8.1 güncellemesi bu işlevle geliyor!

Windows 8.1'e gelecek olan yeni güncelleme, "Metro"yu masaüstüne taşımaya niyetli...

"Metro" masaüstüne taşıyor!

Windows 8.1'in bahar güncellemesi Update 1'den (GDR1) gelen yeni bilgiler, Modern uygulamaların görev çubuğuna sabitlenebildiğini gösteriyor.

Görev çubuğuna sabitlenmiş bir Windows 8 uygulamasını daha önce sızan ekran görüntüsünde görmüştük, ancak bu ekran görüntüsü bize çok fazla ipucu vermiyordu. Yeni ortaya çıkan ekran görüntülerinde ise bu işlevin detayları görünüyor. Ekran görüntüsünde görev çubuğuna sabitlenen birkaç Windows 8 uygulamasını ve bu uygulamalardan bir tanesinin ön izlemesini görmeniz mümkün.

Son sızıntılara bakacak olursak Microsoft, Windows 8.1 ve Windows 9'da Modern arayüz ve masaüstünü birbirine daha da yaklaştırmak istiyor. Windows 9'la geleceği iddia edilen yenilikler arasında Modern uygulamaları pencerede çalıştırabilmek var.

Windows 8.1 güncellemesi bu işlevle geliyor!

Sızıntıların hız kazanması, Windows 8.1'e gelecek güncellemenin yakında sızabileceğinin bir işareti. Güncellemenin resmi tanıtımının veya indirilmeye sunulmasının Nisan ayındaki Microsoft BUILD konferansında gerçekleşmesi bekleniyor. Windows 9 ise 2015'in ilk yarısından önce kullanıma sunulmayacak, ancak bazı söylentilere göre BUILD konferansında Windows 9'un ana hatlarından bahsedilecek.

Okuyucu Yorumları