Windows 8'i indirecek ilk şanslı kullanıcılar

26 Ekim'den itibaren piyasada olacak Windows 8 bugün resmi olarak indirilmeye sunuluyor. Ama...

Bugün Windows 8 günü!

Bugün bazı kişiler için heyecanlı bir gün olacak. MSDN veya geliştirici ağı TechNet üyeleri bugünden itibaren Windows 8'lerini indirebilecekler. Ama bu durum, tabii ki herkesin Windows 8'e sahip olacağı anlamını taşımıyor. Üye olmayanlar için takvim aşağıdaki gibi...

15 Ağustos: Geliştiriciler, MSDN üyelikleri ile Windows 8'in final sürümünü indirebilecekler.

15 Ağustos: Kurumlarda Windows 8'i test eden IT profesyonelleri, TechNet üyelikleri ile işletim sistemini indirebilecekler.

16 Ağustos: Microsoft Software Assurance for Windows müşterileri, Windows 8 Enterprise sürümünü Volume License Service Center (VLSC) yoluyla indirebilecek ve onu kurumlara adapte etmeye başlayabilecekler.

16 Ağustos: Microsoft Partner Network üyeleri Windows 8'e erişim hakkı kazanacak.

20 Ağustos: Microsoft Action Pack Providers (MAPS), Windows 8'e erişim hakkı kazanacak.

1 Eylül: Software Assurance'a sahip olmayan Volume License müşterileri, Windows 8'i ilgili satıcılardan satın alabilecekler.

26 Ekim tarihinden itibaren şu anki Windows'unuzu Windows 8'e 39.99 dolar karşılığında yükseltebileceksiniz. Windows 7'li yeni bir PC'niz varsa, Windows 8'e 14.99 dolara yükseltme yapmanız mümkün olacak. Ayrıca yeni Windows 8 almak isteyenler de, bu tarihte isteklerine kavuşabilecekler.

Okuyucu Yorumları