Windows Store'da gizemli uygulama

Windows Store'da ortaya çıkan bu uygulama, Band 2'ye yeni bir yetenek kazandıracak!

Windows için gizemli uygulama

Geçtiğimiz haftalarda Microsoft'un, giyilebilir cihazı Band 2'e müzik kontrolleri ve aktivite hatırlatıcıları gibi yeni özellikler ekleyerek cihazın marifetlerini daha da arttırdığına tanık olduk. Şimdiyse firmanın bunlarla yetinmeyerek, cihazı bir oyun kontrolörü olarak değerlendireceği konuşuluyor.

Bu iddianın kaynağı ise Walking Cat (@h0x0d) adlı bir Twitter kullanıcısının işaret ettiği, Windows Store'da yalnızca FYCPT adıyla yer alan bir uygulama. Microsoft tarafından Internal Beta Account olarak sınıflandırılan uygulama herkes tarafından görülebilse de şu anda indirmeye kapalı durumda.

Uygulama için hazırlanan açıklama metni de ortadaki gizemi tam olarak aydınlatmaktan uzak: "Tehlikeli engeller ve zorluklar boyunca sevimli bir boyama karakterini oynayın."

Diğer yandan, Store tarafından yapılan bu sınıflandırma oyunun ayrıca "Microsoft Band"e de sahip olmayı gerektirdiğine işaret ediyor. Bu bilginin yanında söz konusu giyilebilir cihazın oyundaki karakteri kontrol etmek adına önemli bir role sahip olacağına dair bazı ifadelere de yer veriliyor.

Oyunun ne zaman kullanıma sunualcağına dair henüz ortada resmi bir bilgi yok.

Okuyucu Yorumları