Xbox Game Pass Ultimate abonelerine büyük sürpriz: 3 ay ücretsiz Apple Music

Microsoft ve Apple’dan bir sürpriz iş birliği daha: Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, Apple Music hizmetini 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek!

3 ay bedava Apple Music; üstelik Microsoft’tan...

Microsoft'un Xbox Game Pass Ultimate avantajları, artık önemli bir rakibin sunduğu bir hizmeti de içeriyor. Şirket, Game Pass Ultimate abonelerine üç aylık ücretsiz Apple Music denemesi sunmaya başladı.

31 Mart 2023'e kadar Apple Music denemesini talep edebilirsiniz. Bunu konsol üzerinden, Windows için Xbox uygulamasından ya da mobil uygulamadan yapabiliyorsunuz. Aslında bu promosyona Apple TV+ da dahil ancak ülkemizde sadece Apple Music avantajından yararlanılabiliyor.

Apple ve Microsoft'un birlikte çalışmaya başlaması, bir dönem adeta kanlı bıçaklı olan iki şirket açısından oldukça ilginç. Bu yeni avantajın haricinde artık Windows 11'in yerel Fotoğraflar uygulamasında iCloud Fotoğrafları kitaplıklarına da erişebiliyoruz.

3 ay bedava Apple Music nasıl alınır?

  • Xbox Game Pass Ultimate üyesiyseniz, konsolunuzdan, Windows Game Pass uygulamasından ya da mobil Game Pass uygulamasından Avantajlar bölümüne girin.
  • Burada sunulan avantajlar arasında “3 ay ücretsiz Apple Music” seçeneğini göreceksiniz.
  • Bu seçeneği seçtiğinizde, “Bağlantı al” kutucuğunu içeren yeni bir bölüm açılacak. Burada sunulan ilgili bağlantıyı takip ederek 3 aylık ücretsiz Apple Music denemesini başlatabilirsiniz.