Xbox One için Microsoft Edge müjdesi!

Microsoft Edge Geliştirme Ekibi, özellikle bir grup kullanıcıyı sevindirecek müjdeyi verdi!

Microsoft'tan Edge müjdesi!

Microsoft Edge Geliştirme Ekibi, kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı. Tabii ki Xbox One ile ilgili sorular da ağırlıktaydı.

Düzenlenen etkinlik esnasında SHarshaT isimli kullanıcı Xbox One konsoluna Windows 10 ile aynı özellikleri taşıyan Edge tarayıcısının getirilme ihtimalini sordu ve sadece birkaç dakika sonra beklenen cevap geldi.

Microsoft Edge Geliştirme Ekibi yeni nesil tarayıcı Edge'in Xbox One'a geleceğini söyledi. Geçmişte Microsoft Edge'in Xbox One'a geleceğini iddia eden söylentiler gündemi meşgul etmişti. Ancak haberlerin dayandırıldığı sağlam bir kaynak yoktu. Şimdi en azından durum geliştirme ekibi tarafından açıkça onaylanmış durumda.

Artık Internet Explorer'ın emekli olacağını herkes biliyor ve Xbox One için yaklaşan fare desteği ile her zamankinden daha hızlı bir web deneyimi yaşanabilecek.

Henüz Edge'in yer imlerini kullandığınız cihazlar arasında senkronize edip etmeyeceği de dahil olmak üzere Xbox One versiyonunun hangi özellikleri içereceği bilinmiyor. Kısa bir süre sonra detaylı bilgilere sahip olmayı umuyoruz.

Okuyucu Yorumları