Xbox One Rocket League'i PC ile oynayabilecek

Microsoft verdiği sözü tuttu; Rocket League ile birlikte PC ve Xbox One oyuncularını birleştirdi!

Rocket League müjdesi!

Bu yılın başlarında verdiği sözü tutan sevilen futbol/yarış oyunu Rocket League, PC ve Xbox One arasında multiplayer oyun imkanını başlatmış durumda.

İki platform arasında multiplayer oyunlar, yeni yama uygulandıktan sonra oynanabilir oluyor. Ayrıca oyuncular, ayarlar menüsünden diğer platformlara karşı oynamamayı da tercih edebiliyor.

Psyonix, Rocket League'in başlangıcından beri Xbox One oyuncularının platformlar arası oyunları istediklerini ve Microsoft'un yeni politikası ile beraber artık bunun mümkün olduğunu söylemekte.

Microsoft, Mart ayında yaptığı duyuru ile Xbox One'ın diğer platformlara açılacağını söylemişti ve Rocket League bu özellikten faydalanan ilk oyun oluyor. PS4 oyuncuları, oyunun başından beri PC oyuncuları ile oynayabilmekteydi ve Sony, gelecekte daha fazla sistem ile de iletişimin açılabileceği konusunda ipuçları vermekte.

Rocket League'in bir sonraki hedefi ise konsolları birbirleri ile oynayabilir hale getirmek. Hatta ekip, bu konudaki teknik sorunları çözmüş durumda ve sadece Sony ile Microsoft'un bir anlaşmaya varmasını bekliyor...

Okuyucu Yorumları