Xbox One X Project Scorpio sürümü hazırlanıyor...

Görünene göre Microsoft, Xbox One X Project Scorpio sürümünü hazırlamaya başladı...

Xbox One X için özel sürüm...

Eğer iki Alman perakende satış sitesinin sızıntıları doğru ise Microsoft, şimdiden özel bir Xbox One X Project Scorpio sürümü sunmaya hazırlanıyor olabilir.

Sonradan kaldırılan satış sayfaları, 4K yeteneği bulunan konsolun özel bir sürümünün yolda olduğunu gösterir gibiydi. Project Scorpio, Xbox One X'in adını kazanmadan önce sahip olduğu kod adıydı ve görünene göre bu sürüm, bu köklere göndermede bulunuyor..

XboxDynasty.de sitesinin yayınladığı fotoğraflarda görünene göre Xbox One X Project Scorpio Edition'ın, ortasında elektrik yeşili harfler ile "Project Scorpio" yazısının aşağı doğru ilerlediği siyah bir kontrol koluna sahip ve konsolun kendisi de aynı deseni taşıyan, dokulu siyah bir gövdeye sahip durumda.

Bu özel Xbox One X'in muhtemelen Xbox One için yayınlanan Day One Edition (İlk Gün Sürümü) ile beraber bir sınırlı üretim olduğu söylenebilir.

Day One Edition, kendisini normal Xbox One'lardan ayıran daha renkli hatlara ve kontrol kolu üzerinde "Day One 2013" yazısına sahipti. Ayrıca Microsoft, bu konsolu alan kişiler için özel bir "Day One" başarımı da sunmuştu...

Okuyucu Yorumları