Xiaomi, Kamerayı Daha da Geliştirecek

Telefonlarının kamerasında ciddi geliştirmeler yapan Xiaomi, bu sene de boş durmayacak!

Xiaomi, çıtayı yükseltiyor!

Xiaomi, sadece bir sene içerisinde telefonlarında önemli geliştirmeler yaptı. Bunda Xiaomi'nin geçen sene kurduğu özel kamera bölümünün payı var. Üstelik kamera bölümü, yeni işlevler geliştirmeye devam ediyor.

Pazartesi günü Çince sosyal platform Weibo'da konuşan CEO Lei Jun, test etmekte oldukları yeni işlevlerle ve mevcut işlevlerin geliştirilmesiyle resim kalitesinin daha da iyileşeceğini söyledi. Lei Jun, gönderisinde Xiaomi'nin kamera bölümünde elde ettiği birkaç başarıdan da söz etti. Buna göre Xiaomi Mi Mix 3, kamera performansıyla DxOMark'ta 103 puan aldı ve iPhone XR, Pixel 3, Galaxy S9 Plus, OnePlus 6T gibi telefonları geçti.

Gece modu, 960 fps'de yavaş çekim video kaydı gibi işlevler, Mix 3'ün sunduğu fotoğraf deneyimini iyileştiriyor.

Lei Jun, gönderisinde amaçlarının orta seviye telefonlarda bile müthiş bir fotoğrafçılık deneyimi sunmak olduğunu belirtti.

Geçen ay Xiaomi'nii alt markası haline gelen Redmi'nin yeni telefonu Note 7, 48MP kamerasıyla ve uygun fiyatıyla dikkat çekmişti.

Xiaomi'nin beklenen 2019 amiral gemisi Mi 9, rötuş geliştirmelerinin yanında yeni kamera işlevleriyle de gelecek gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları