Xiaomi'den Şaşırtan Yeni Bir Ürün!

Biz Xiaomi'yi ürettiği akıllı telefonlarla tanıyoruz. Ama Çinli devin ürettikleri sadece bu kadar değil. İşte Xiaomi'nin sizi şaşırtacak yeni ürünü!

Xiaomi'den şaşırtan yeni bir ürün!

Her ne kadar Xiaomi henüz Asya'nın dışına istediği oranda genişlemiş olmasa da, firmanın en son konsept telefonu Mi MIX oldukça büyük bir etki yaratmış durumda. Firma genellikle akıllı telefonları ile bilinmekte ancak kulaklıklar, bilgisayar araçları, şarj depoları ve daha pek çok farklı ürünü de üretiyor.

Her ne kadar yaşadığımız yerlerde hava kirliliği çok büyük bir problem olmasa da, Çin'de bu problem oldukça ciddi bir şekilde kendisini gösteriyor. Bu problemle mücadele etmek için de Xiaomi, hava kirliliği ile savaşan bir yüz maskesi üretmiş durumda.

Maske, hastanelerde görmeye alışkın olduğumuz ameliyat maskelerine benziyor ancak en büyük fark, değiştirilebilir hava filtresi. Bu hava filtresi, USB aracılığı ile şarj olabiliyor ve küçük parçacıkları (PM 2.5) filtreliyor; bir pervane aracılığı ile hava hareketi sağlanıyor.

Ne yazık ki firmanın diğer pek çok ürünü gibi bu maske de genel olarak satışa sunulmuş değil ve sadece Çin içerisinden satın alınabiliyor. Ayrıca bu ürünün biraz daha özel bir araç olduğu düşünülürse, Dünya genelinde satışa sunulduğunu da büyük ihtimal ile görmeyeceğiz...

Okuyucu Yorumları