Yandex'in bedava navigasyonu yolda!

Yandex, Türkiye'deki tüm şehir ve yolları içeren ücretsiz navigasyon uygulamasını ortaya çıkarıyor!

Yandex'ten bedava navigasyon!

Türkiye'de faaliyete geçtiği ilk aylardan bu yana, geniş ürün ve hizmet yelpazesi ile kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmayı ilke edinen Yandex, 2013 yılının sonbahar aylarında ücretsiz bir mobil navigasyon uygulaması olan Yandex.Navigasyon'u kullanıma sunacağını duyurdu.

Kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören ve kitle kaynaklı gerçek zamanlı trafik bilgisi de içeren Yandex.Haritalar servisini temel almasının yanı sıra, şirketin haritacılık alanındaki benzersiz tecrübesinin bir ürünü olan Yandex.Navigasyon, Türkiye'deki tüm şehirlerin ve yolların güncel vektörel haritalarını içerecek. Uygulamanın öne çıkan özellikleri arasında son derece kullanıcı dostu arayüzünün yanı sıra; ücretsiz oluşu, kitle kaynaklı ve gerçek zamanlı trafik bilgisi sunması, trafik yoğunluğuna bağlı olarak en hızlı alternatif rotaları önerebilmesi ve sesli yol tarifi özelliği bulunuyor.

Yeni uygulamanın müjdesini veren Yandex.Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, "Lansmanından bu yana, Yandex.Haritalar ve bu ürünümüzün bir parçası olan Yandex.Trafik özelinde çok olumlu geri dönüşler aldık. Özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda en hızlı alternatif rotaları önermesi ile çok kısa bir sürede Rusya ve Ukrayna'da en popüler Yandex uygulaması durumuna gelen Yandex.Navigasyon'un bu başarıyı Türkiye'de de yakalayacağına inanıyorum." dedi.

iOS ve Android tabanlı akıllı telefonlar ve tabletlerde kullanılabilecek olan uygulamanın navi.yandex.com.tr adresindeki tanıtım sayfasında iletişim bilgilerini bırakanlar, Yandex.Navigasyon kullanıma sunulduğu gün haberdar edilecek.

Detaylı bilgi için navi.yandex.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları