Yazıcılarda Kartuş İhtiyacı Tamamen Ortadan Kalkıyor

Epson'un hızlı ve düşük maliyetli EcoTank L14150 modeli, yenilikçi tasarımıyla mürekkep maliyetini yüzde 90 oranında azaltıyor. Dakikada 17 sayfalık baskı hızıyla dikkat çeken EcoTank L14150, tarama, fotokopi ve faks özelliklerinin yanı sıra, akıllı telefon ve tabletlere kablosuz olarak bağlanabiliyor.

Kartuş ihtiyacına son

Epson, yüzde 90 tasarruflu yazıcısı EcoTank L14150'yi piyasaya sürüyor. Yenilikçi tasarımı sayesinde EcoTank, mürekkep maliyetlerini ortalama yüzde 90 azaltıyor. Kartuş ihtiyacını tamamen ortadan kaldıran büyük mürekkep tanklarıyla daha fazla baskı alma imkânı sunuyor. Yeniden doldurmayı en aza indiren bu EcoTank modeli, ofis ve ev kullanıcıları için ideal. Evden çalışan kullanıcılar için yüksek performans sunarken küçük işletmeler ve ofisler için de tüm beklentileri fazlasıyla karşılayacak kapasitede.

Isıya dayanıklı baskı kafası

Faks, 250 sayfalık kağıt tepsisi, 17 sf./dak. baskı hızı, çift taraflı baskı ve 35 sayfalık otomatik belge besleyici (ADF) ile çeşitli görevleri hızla ve kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. L14150 modeli, hızı, kalitesi, güvenilirliği ve verimliliği ile ünlü ve yazıcının kullanım ömrü boyunca işlevsel kalan ısıya dayanıklı PrecisionCore baskı kafasıyla satılıyor.

Bilgisayar olmadan baskı imkanı

Kompakt L14150 EcoTank, A4 baskı, tarama, fotokopi ve faks özelliklerinin yanı sıra, arkadan kağıt besleme ile A3 baskı seçeneklerini sunuyor. Ayrıca, LCD ekranı, bilgisayar olmadan baskı almayı kolaylaştırıyor. EcoTank kullanıcıları, mobil telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarlardan kolayca baskı alabiliyor. Wi-Fi ve Wi-Fi Direct ile Epson iPrint uygulamasını kullanarak yazdırılacak olan belgeleri akıllı cihazlara gönderebiliyorlar.

Epson EcoTank L14150'nin Temel Özellikleri:

  • Sayfa başına ultra düşük maliyet: Mürekkep maliyetini yüzde 90'a kadar azaltın
  • Kompakt A3 yazıcı: A3+ arkadan kağıt besleme ve A4 baskı, fotokopi, tarama ve faks
  • Yeni nesil mürekkep doldurma sistemi: Gelişmiş mürekkep şişeleriyle sorunsuz ve temiz doldurmanın keyfini çıkarın
  • Mobil baskı ve bağlanabilirlik: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet ve ücretsiz mobil baskı uygulamaları
  • Kurumlar için tasarlandı: A4 250 sayfa ön tepsi, 35 sayfa A4 ADF
Okuyucu Yorumları