Yeni Acer X1 serisi projektörler ile geliyor

Acer'dan yeni Acer X1 serisi projektörler temmuz ayından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak.

Acer X1 serisi projektörler

Acer , güçlü olduğu kadar uygun fiyatlı X1 serisi ile projektör portföyünün yeni üyelerini duyurdu. 4 modelden oluşan – X115, X115H, X125H ve X135WH – bu yeni ürünler, sektörde iş ve oyun için en güçlü projektörler. Etkileyici görüntü, iyileştirilmiş kullanılabilirlik, kurulum esnekliği ve çevre dostu fonksiyonellik X1 serisini kaliteli projeksiyon için ultra uygun maliyetli bir fiyat etiketiyle rakiplerinin önünde konumlandırıyor.

Etkileyici Görüntü

3400 ANSI lümene kadar yüksek parlaklık oranıyla, X1 serisi büyük bir ekrana uzak mesafeden, gün ışığında iç mekanlarda bile kristal netliğinde, canlı görseller yansıtma özelliği sunar. Ayrıca, Acer'ın patentli DynamicBlack™ teknolojisi ekrandaki içeriği kare kare analiz ederek ve sonrasında siyah seviyelerini optimize etmek için ampul gücünü dinamik olarak ayarlayarak görüntü kontrastını geliştirir.

Hem 2D hem de 3D içerikler için doğanın gerçek renklerini sunan ColorBoost3D® ve ColorSafe II® teknolojileriyle renkler gerçek hayattaki gibidir. Optmize edilmiş 6 segmentli renk çemberi, gelişmiş lamba aydınlatma teknolojisi ve güçlü görüntü işleme özelliklerini barındırır. ColorBoost3D® teknolojisi, parlaklık bozulmasını ve renk parlaklığını iyileştirmek için renk değişimini azaltma özelliğine sahiptir. Aynı zamanda, renk doyması ve renk sıcaklığını dengeler.

ColorSafe II® teknolojisi, projektörlerin görüntülerdeki sarı ve yeşil nüanslar gibi renk bozulmalarından neredeyse hiç etkilenmemeleri anlamına gelir. Uzun süreli kullanımlardan sonra bile renk doğruluğunu korumak için dinamik RGB kontrolünden yararlanır ve toplam sahip olma maliyetini azaltarak büyük tasarruflar sağlar.

Kurulum Esnekliği

X1 serisinin tüm modelleri tavana asılmaya uygundur ve projektör görüntüsü en doğru yönlendirmeyi garanti etmek için kolayca 180° döndürülebilir. Ayrıca, 40° dikey Keystone Düzeltme özelliği izleyicilerin bir yamuk yerine dikdörtgen bir görüntüye sahip olmalarını sağlar.

X1 modelleri aynı zamanda geleneksel alttan takılan tasarımın aksine, artık üstten takılan bir ampul modülü barındırmaktadır. Böylelikle projektör tavana monte edilmiş bile olsa, ampul projektör tavandan sökülmeden kolayca değiştirilebilir.

Çevre Dostu Fonksiyonellik

Acer EcoProjection güç tüketimini %70'e kadar azaltır ve aynı zamanda özel güç tasarrufu yapılandırmaları yapabilir. Acer ExtremeEco ampul ömrünü 10,000 ekstra saate kadar çıkararak sizi değiştirme maliyetlerinden kurtarır ve uzun süreli, güvenilir projektör kullanımı sağlar. Düşük gürültü seviyesi sunumlar ve eğlence için net işitselliği garanti eder.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer X1 serisi Temmuz ayından itiraben Türkiye'de 1150 $'den başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Okuyucu Yorumları