Yeni başlayanlar için yeni GPS: TomTom START

TomTom'un raflarda yerini alan başlangıç seviyesi navigasyon cihazının fiyatı ve özellikleri...

Yeni başlayanlar için GPS

TomTom'un başlangıç seviyesi olarak sunduğu yeni navigasyon cihazı TomTom START, Kasım ayı itibariyle raflarda yerini aldı. Dünya genelinde milyonlarca TomTom kullanıcısının sürüş deneyimini kolaylaştırmayı amaçlayan ürün 249 TL'ye satılıyor.

Hepsiburada.com, Arçelik, Teknosa, Media Markt, Vatan, Bimeks, başta olmak üzere birçok teknoloji mağazasının raflarında yerini alan ürünü satın alan kullanıcılar 1 yıl süresince her üç ayda bir çıkan harita güncellemesini de ücretsiz olarak indirebilecekler.

TomTom Start ile daha önce bir araç navigasyon sistemi kullanmamış olan sürücüler için güçlü ama basit çözümler amaçlanıyor. Hafifliği ve 3.5 inç ekranı ile de dikkat çeken TomTom Start, bu özellikleri ile cepte, küçük bir çantada ya da torpido gözünde kolayca muhafaza edilebiliyor.

Başlıca özellikler

Başlıca özellikler
Yeni navigasyon cihazı

Yaptığı açıklamada "TomTom'un tek bir düğme ile sürücüleri varmak istedikleri yere en kısa yoldan ulaştıran mükemmel bir navigasyon cihazı" olduğunu belirten TomTom Türkiye Ülke Direktörü Özgür Yiğiter, "Sürücülere kendi stillerini yansıtabilecekleri geniş kişiselleştirme seçenekleri sunan TomTom Start, basitleştirilmiş menüsü sayesinde cihaza önceden yüklenmiş olan binlerce "İlgi Çekici Nokta"ya kolaylıkla ulaşılmasına olanak tanıyor. Daha fazla kişiselleştirme için ise kullanıcılar, TomTom HOME masaüstü yazılımından pek çok eğlenceli ses ve video gibi zengin içerikli seçenekleri de cihaza yükleyebiliyor" dedi.

TomTom START'ın başlıca özellikleri:

Kullanım Kolaylığı

- Montaj gerektirmeyen Tak & Kullan özelliği.
- İki düğme ile basitleştirilmiş menü: "Rota Planla" ve "Haritaya göz at".
- 3.5" inç ekranı, cihazın arkasına kolayca tutturulan yarı sabit EasyPortTM araç kiti ve hafifliği (128 g) ile taşıma kolaylığı.
- Açık ve net ses komutları.

Güncel Haritalar

- Milyonlarca TomTom kullanıcısının sürüş deneyimlerine dayanarak güncellenen haritalar ile günün her saati en hızlı rotayı hesaplayan IQ Routes teknolojisi.
- Map Share Teknolojisi ile her gün güncellenen binlerce ücretsiz haritayı cihazı yükleme olanağı.

Güvenlik
- Gerçekçi görsel açıklamalar ve tekrar edilen yol işaretleri ile takip kolaylığı.
- Yüksek kaliteli hoparlör ve sesli komutlar için ayarlanabilir ses seviyesi.
- Acil numaraları ve en yakın acil hizmet sunan lokasyonlara direkt erişimi gösteren Yardım menüsü.

Aksesuarlar

- Değiştirilebilir renkli kapak seçenekleri (StartSkins).
- USB şarj aleti.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları