Yeni Call of Duty oyununun ismi resmi olarak duyuruldu: Call of Duty: Black Ops 6

Kısa süre önce Activision'un yeni Call of Duty oyunu için bir teaser yayınlamasının ardından, herkes oyunun ismini merak etmeye başlamıştı. Şimdiyse şirket, yayınladığı gazete ilanlarıyla oyunun ismini resmi olarak açıkladı.

Yeni Call of Duty oyununun ismi resmi olarak duyuruldu

Microsoft'un sahibi olduğu Activision, dünkü ipuçlarının hemen ardından, popüler Call of Duty serisinin bir sonraki oyununun adını resmi olarak duyurdu.

Hatırlarsanız şirket, kısa süre önce oyun için Thetruthlies.com adlı bir teaser sitesi açmıştı. Ancak web sitesinde oyunun ismi belirtilmiyordu. Şimdiyse Activision, The New York Post ve USA Today gibi gazetelerde, siteden alınan görüntülerle tam sayfa reklamlar yayınladı. Bu reklamlarda ise oyunun adı ortaya çıkmış oldu: Call of Duty: Black Ops 6.

Şimdiye kadar, belirsiz tanıtımlar dışında, Black Ops 6'nın hikayesinin nasıl olacağına dair bir bilgi yok. Daha önceki doğrulanmamış raporlar oyunun en azından kısmen 1990'ların Körfez Savaşı döneminde geçeceğini iddia ediyordu. Ancak teaser sitesi ve gazete ilanları, oyunun günümüze yakın bir zamanda geçeceğini gösteriyor.

Bununla birlikte birçok kişi, Black Ops 6'nın doğrulanmamış bazı haberlerde iddia edildiği gibi Microsoft'un Xbox Game Pass hizmeti için Day One başlığı olarak yayınlanacak ilk Call of Duty oyunu olup olmayacağını da merak ediyor.