Yeni HUAWEI MateBook E: Mobil Ofis İçin Mobil Üretkenlik

HUAWEI MateBook E, mükemmel performans ve işlevin yanı sıra dizüstü bilgisayar ve tablet modu arasında geçiş sağlayan benzersiz 2'si 1 arada formu ile halkın ilgisini hızla çekti. İşlerinde mobiliteye ihtiyaç duyan karma ofis çalışanları için ofis artık konumlarla sınırlı değil.

Mobil ofis için mobil üretkenlik için geliştirildi

Taşınabilir dizüstü bilgisayarların ince, hafif ve kullanıcı dostu olması çok önemlidir, aksi takdirde herhangi bir PC’den farkı kalmaz. HUAWEI MateBook E, çoğu el çantasına kolayca sığabilir; 7,99 mm kadar ince ve 709 gram kadar hafiftir.

HUAWEI MateBook E, parlak ve pürüzsüz tasarımı, cihaza ofis ve konferans kullanımlarında profesyonel bir görünüm kazandırır.

Huawei'nin ilk OLED ekranlı dizüstü bilgisayarı olan HUAWEI MateBook E, 12,6 inç ekrana sahip. LCD ile karşılaştırıldığında, OLED ekran, P3 renk gamı desteğiyle daha yüksek bir kontrast oranına ve daha gerçek renklere sahiptir. Farklı senaryoları desteklemek için sRGB renk gamı, P3 renk gamı ve lokal renk gamını destekler. Örneğin, sRGB kullanıcıların günlük kullanımına uygundur ve internette gezinirken gerçek rengin mükemmel şekilde geri yüklenmesini sağlar. Öte yandan, dijital sinema salonları için standart olan P3 renk gamı, film izlemeyi en iyi hale getirerek kullanıcılara gerçek bir görsel şölen sunar. lokal moda daha az aşina olmamıza rağmen, ekrana canlı renkler getirebilir, bu da yüksek doygunluğu tercih edenler için mükemmel, aynı zamanda daha zengin ve daha parlak renk performansı sağlar. Bazen bir kafede cam kenarında otururken, yetersiz parlaklık nedeniyle ekran içeriğini net görmek zor olabiliyor. Bu sorunu çözmek için HUAWEI MateBook E'nin parlaklığı 600 nit'e kadar çıkar ve ekranın güçlü ışıkla dış mekanlarda bile rahatlıkla kullanılmasını sağlar.

Güçlü ekran, HUAWEI MateBook E'nin mükemmel bir tablet olarak başarısına katkıda bulunurken, HUAWEI MateBook E ayrıca HUAWEI M-Pencil ve çok sayıda not ve çizim yazılımı ile uyumludur. HUAWEI M-Pencil, yepyeni bir kapasitif tasarıma sahiptir ve 4.096 güç seviyesi arasında doğru bir şekilde ayrım yapabilir. Yüksek derecede yanıt verme özelliğinden yararlanan ekran kalemi, kullanıcıların daha gerçekçi bir yazma deneyimi sunarken kalın veya ince güzel eğriler çizmesine olanak tanır.

HUAWEI Akıllı Manyetik Klavye, ultra hafif, yerleşik bir tasarıma sahiptir ve sadece 440 g ağırlığındadır. 110 ile 160 derece arasında açı ayarlama desteği sağlayan cihaz, üç farklı mod için üç görüş açısının serbest geçişini destekler: dizüstü bilgisayar, tablet ve yaratıcı mod. Kullanıcılar metro gibi kalabalık ortamlarda bile, kollarını çok fazla hareket ettirmeye gerek kalmadan kolay ve verimli bir şekilde çalışabilirler.

Akıllı ofis için Süper Cihaz: PC, tablet ve akıllı telefon 3'ü 1 arada

Dizüstü bilgisayarlarla bağlanabilen daha fazla dijital ürünün ortaya çıkmasıyla birlikte, cihazlar arası iş birliği deneyimi HUAWEI MateBook E’de bulunan Süper Cihaz özelliği ile optimize ediliyor. Güçlü dağıtılmış teknolojilerinden yararlanarak, PC'ler, akıllı telefonlar, tabletler ve monitörler gibi birçok cihaz sorunsuz bir şekilde bağlanabilir ve daha basit ve daha doğrudan bir şekilde iş birliği yapabilir. Bağlandıktan sonra kullanıcılar, bilgisayardaki birden fazla cihazda dosya paylaşımını yönetebilirken, hoparlörler, kulaklıklar ve yazıcılar gibi diğer cihazlara kolayca bağlanabilir. Başka bir deyişle, Süper Cihaz, PC'ye güçlü bir hepsi bir arada entegrasyon yeteneği vererek, birden fazla cihazın tek bir cihaz olarak entegre edilmesine ve böylece çoklu cihaz iş birliğinin gerçekleştirmesine ve paylaşılan kaynakları yönetmesine izin verir.

Yazılım ve donanım çözümlerinin kombinasyonu: tüm senaryolarla ilgilenin

2'si 1 arada HUAWEI MateBook E, oldukça pratik bir üründür. 11. Nesil Intel Core işlemcisiyle, video ve toplu fotoğraf için sorunsuz, verimli düzenleme sağlar. Sekiz katmanlı yığın ısı dağılımı yapısından, cihazın üstündeki bağımsız SharkFin fanından, ayrıca yüksek termal iletkenlik sağlayan grafen yapıdan tam olarak yararlanan HUAWEI MateBook E, fotoğraf ve video düzenleme gibi görevler için uzun saatler boyunca çok yüksek yük altında çalışabilir. Hareket halindeyken, ısıyı hissetmeden veya ısı dağılımını etkilemeden MateBook E’yi kucağınıza rahatça yerleştirebilirsiniz.

Çoklu parmak hareketlerini destekleyen HUAWEI MateBook E, kullanıcılar için büyük verimlilik sağlar. Kullanıcılar artık masaüstüne dönmek için üç parmakla kaydırma ve uygulamalar arasında geçiş yapmak için sola ve sağa kaydırma gibi bir dizi hareket kontrolüyle birlikte fare imlecini parmaklarıyla yönetebilirler. Dersler veya toplantılar sırasında, bu daha hızlı eylemler, önemli içeriği kaçırmanızı da önler.

Günümüzde, video konferans iş hayatının yeni normali haline geldi. HUAWEI MateBook E, mikrofondan 5 metre mesafeye kadar doğru ses alımı için dörtlü mikrofon sistemiyle donatılmıştır; ayrıca çevresel gürültüyü azaltmak ve aktif konuşmacının sesini geliştirmek için yapay zekalı gürültü engelleme ve Kişisel Ses Geliştirmeyi de destekler. Bu, konuşmacının daha net bir sesle ve dolayısıyla daha iyi bir izlenimle duyulmasını sağlayarak daha verimli iletişim kurulmasına yardımcı olur.

Yukarıdakilere ek olarak, HUAWEI MateBook E, cihazlar arası yönetim için yeni ve geliştirilmiş PC Manager, her durumda kullanıcıları destekleyen 65W hızlı şarj gibi çok sayıda başka özelliğe de sahiptir. Sonuç olarak, HUAWEI MateBook E, her iki dünyanın en iyi özelliklerini bir araya getiren mükemmel bir 2'si 1 arada dijital cihazdır; bir tabletin taşınabilirliğiyle dokunmatik kontrolüne ve bir dizüstü bilgisayarın donanım özelliklerine sahip olarak, yalnızca iş için değil her türlü çok amaçlı kullanım senaryosuna uygun hale getirir. Dizüstü bilgisayarınızı eve taşımaya alışkınsanız veya işinizde mobiliteye ihtiyacınız varsa, HUAWEI MateBook E hayatınızı çok kolaylaştıracak.

HUAWEI MateBook E, HUAWEI Online Mağaza üzerinde vade farksız 4 taksit fırsatıyla 17.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Kullanıcılar uzatılmış garanti fırsatını da yüzde 50 indirimle satın alabiliyor. Klavyesi de kutusuna dahil edilen MateBook E’yi satın alacak kullanıcılara ayrıca 450 TL sepette ek indirim yapılıyor.