Yeni Linux dağıtımınız Apricity OS hazır!

Görünümü ve kullanım kolaylığıyla dikkat çeken yeni Linux dağıtımı Apricity OS, gerçekten en iyi Linux dağıtımı olabilir mi?

Herkesin beklediği en iyi Linux o mu?

Herkesin kendine uygun bir Linux dağıtımı bulması, her geçen gün kolaylaşıyor. En yeni dağıtımlardan biri olan "Apricity OS", Windows ve Mac kullanıcılarını kendi kanatları altında toplamak istiyor.

Apricity OS, kullanımı şaşırtıcı derecede sezgisel, kolay bir işletim sistemi. Ekranın alt kısmında varsayılan uygulamalarınızın listelendiğini görüyorsunuz. Ubuntu ve Linux Mint gibi büyük dağıtımlarda olduğu gibi Apricity OS da geniş bir ücretsiz yazılım paketiyle geliyor. Kelime işlemci olarak LibreOffice'i, web tarayıcısı olarak Chrome'u kullanıyorsunuz. Oyun tutkunları, hazır olarak gelen Steam'i hemen kullanmaya başlayabiliyorlar.

Apricity OS'u farklı yapan özelliklerin başında bulut üzerinden eşitleme yetenekleri geliyor. Pushbullet gibi eşitleme araçları, basit bilgileri ve veri aktarımını bulut üzerinden mümkün hale getiriyor. İşletim sisteminin Firefox yerine Chrome'u tercih etmesinin nedeni de, Google'ın tarayıcısının eşitleme yeteneklerinin Apricity OS'a daha uygun görülmüş olması. İşletim sistemi içerisindeki paket yöneticisi, Ubuntu'daki kadar basit olmasa da, ücretsiz yazılımları fazla sorun yaşamadan yükleyip kaldırmanıza izin veriyor.

Yeni Linux dağıtımınız Apricity OS hazır!

Apricity, müzik dinleme, video izleme, medya dosyalarınızı yönetme gibi işlemler için fazlasıyla yeterli bir dağıtım. Güç tasarrufuna yönelik özellikleri, Apricity OS'u notebook'larda kullanmaya bir işletim sistemi haline getirirken, diğer dağıtımlara göre daha az RAM kullanması, platformun nispeten zayıf donanımda çalışabilmesi anlamına geliyor. Anlattıklarımızdan sonra Apricity OS'u merak etmeye başladıysanız, onu Live modda deneyebilir veya Windows'unuza paralel olarak yükleyebilirsiniz.

İndirin: Apricity OS

Okuyucu Yorumları