Yeni Moto X, 2017'de Geri Dönüş Yapabilir!

Yeni nesil Moto X ve fazlasıyla ilgili bilgiler, sızan yol haritasıyla ortaya çıktı!

Yeni Moto X'ten ciddi işaret!

Son gördüğümüz Moto X modeli, geçen senenin ortalarında tanıştığımız Moto X Style idi. Bu telefon ortaya çıktıktan sonra gövdesi tamamen metalden oluşan bir telefonun üzerinde çalışıldığında, dahası Levono'nun Moto X'in adını Moto Z olarak değiştirebileceğine dair iddialar ortaya atıldı.

Şimdi ise yeni sızan bir yol haritası sayesinde 2017'de altı yeni Moto'nun çıkacağını öğrenmiş bulunuyoruz. Gelecek sene piyasaya sürülecek bu telefonlar, şöyle sıralanıyor:

  • Moto C (Lenovo / ODM)
  • Moto E (Lenovo / ODM)
  • Moto G (Motorola / Lenovo)
  • Moto M (Lenovo)
  • Moto X (Lenovo)
  • Moto Z (Motorola)

Yeni Moto X, 2017'de Geri Dönüş Yapabilir!

Moto G ve Z serisinin tasarım ve mühendisliğinin Motorola kontrolünde olacağına, geriye kalan telefonların ise Lenovo tarafından geliştirileceğine inanılıyor. Telefonların teknik özellikleriyle ilgili herhangi bir bilgi sızmasa da, ortaya çıkan görüntü yeni Moto X'in nasıl görüneceğinin ipucunu veriyor. Metal kasaya ve çift LED flaşa sahip telefonun bir parmak izi tarayıcısıyla gelmesi bekleniyor. Telefon hakkındaki son bilgi, gümüş ve altın renk seçenekleriyle gelecek olması ve ekran boyutunun 5,2 inç civarında olması.

Geçtiğimiz aylarda XT1650 model numarasıyla sızan ve yeni Moto X'e ait olduğu sanılan bir hız testi sonucu, cihazın Snapdragon 820 işlemci, 4GB RAM ve 64-bit Android Marshmallow'a sahip olduğunu söylemişti.

Okuyucu Yorumları