Yeni Samsung Galaxy S24 slaytları sızdı, tüm detaylar ortaya çıktı

Sızdırılan Samsung Galaxy S24 slaytları, her üç Galaxy S24 modelinin de temel özelliklerini ortaya çıkartıyor.

Yeni Samsung Galaxy S24 slaytları ortaya çıktı

Görünene göre Samsung, Galaxy S24 ile ilgili sızıntı dalgasını durduramıyor. En son sızıntılarda, Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra’nın bazı temel özelliklerini vurgulayan bir grup pazarlama slaytı görünüyor.

NotebookCheck tarafından bildirildiği üzere bu slaytlar, X üzerinde, tanınmış bir sızıntı kaynağı olmayan @Harshit66250605 tarafından paylaşıldı ve bu yüzden görüntülere normalden biraz daha fazla şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Yine de bu görseller oldukça ikna edici görünüyorlar ve daha önce ortaya çıkan söylentilerle uyumlular.

İlk slayt, telefonların tasarımını ve renklerini vurguluyor ve bu seçenekleri arkadan, sarı, siyah, gri ve mor olmak üzere dört farklı renkte gösteriyor. Bu Samsung Galaxy S24 renkleri daha önceki sızıntılarda da görülmüştü ve Samsung Galaxy S24 Ultra’nın bu renk tonlarının diğer iki model için kullanılan versiyondan biraz daha farklı olduğunu görebilirsiniz.

Bir sonraki slayt, Samsung Galaxy S23 serisine kıyasla %12 daha hızlı dokunma tepkisi ve gelişmiş soğutma için 1,9 kata kadar daha büyük bir buhar odası gibi istatistiklerle gelişmiş oyun performansını vurguluyor. Ayrıca ışın izleme desteğinden de bahsediliyor ve bazı Galaxy S24 modellerinin Exynos 2400 çip seti, diğerlerinin ise Snapdragon 8 Gen 3 kullanacağı belirtiliyor.

Hangi modellerin hangi çip setini alacağı belirtilmiyor ancak önceki sızıntılar Samsung Galaxy S24 Ultra’nın Snapdragon ile sunulacağını öneriyor ve diğer modeller için hangi çip setinin kullanılacağı dünyanın neresinde olduğunuza bağlı.

Telefonların ekranlarını detaylandıran bir slaytta ise, daha önceki sızıntılarda belirtildiği gibi, en yüksek 2.600 nitlik parlaklığa ulaşabilen ekranlardan bahsediliyor. Bu sayede ekranlar güneşte %48’e kadar daha parlak görünüyor ve ayrıca slaytta daha ince çerçevelere sahip oldukları ve bu daha ince çerçeveler sayesinde Galaxy S24’ün 6,2 inç, Galaxy S24 Plus’ın 6,7 inç, Samsung Galaxy S24 Ultra’nın ise 6,8 inç ekrana sahip olduğu söyleniyor.

Son slayt ise, uzun zamandır Samsung Galaxy S24 Ultra için planlandığından bahsedilen 50 MP 5x telefoto kameraya odaklanıyor. Görünüşe göre telefon 2x, 3x, 5x ve 10x’te “optik kalitede” yakınlaştırma yeteneğine sahip olacak. Ancak 2x ve 10x yakınlaştırmaların sırasıyla 1x ve 5x yakınlaştırmalı çekimlerin kesilmesiyle oluşturulması mümkün olabilir.

Ayrıca slaytta, Samsung Galaxy S24 Ultra’nın 10x’in üzerindeki yakınlaştırmalarda dijital yakınlaştırma kalitesini artırmak için yapay zeka kullanacağı belirtiliyor.