Yeni Samsung Galaxy Tab A Sızdı

Samsung, yeni bir Galaxy Tab A üzerinde çalışıyor. İşte SM-P2015 kod adıyla ortaya çıkan sürpriz tabletten ilk sızıntı.

Yeni Galaxy Tab A sürprizi

Samsung mobil tarafta gerek akıllı telefon gerek tablet gerekse akıllı saatleriyle sektörü domine etmeye devam ediyor. 2019 yılında da yeni mobil cihazlarını göreceğimiz Güney Koreli şirketin, şimdilerde yeni bir tablet üzerinde çalıştığı biliniyor. Özellikle Samsung fanlarının şirketten beklentisi, 2019 yılında Galaxy S10 ve "katlanabilir telefonunu" tanıtması. Ancak şimdi merak duyulacak yeni bir model daha var.

Yeni Galaxy Tab A 2019'da gelecek

Samsung, yeni bir Galaxy Tab A modeli üzerinde çalışıyor. SM-P205 kod adıyla sızan yeni tablet, gelen bilgilere göre 32 GB depolama alanına sahip olacak. Yine muhtemelen siyah ve gri renk seçenekleriyle görebileceğimiz yeni Galaxy Tab A, P205DXU0ARL4 yazılım versiyonuyla sızmış durumda.

Galaxy A tasarımını benimseyecek olan tablet, orta segmente hitap edecek. Samsung, bundan 4 ay kadar önce de yine orta segmente Galaxy Tab A 10.5 modelini sunmuştu.

Gözler MWC 2019'da

Samsung'un yeni Galaxy Tab A tableti hakkında daha fazla bilgiyi MWC 2019'da duyacağımızı düşünüyoruz. Bunun ardından da yeni tabletin 2019'un ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları