Yeni Windows 10 Mobile yapısı geldi ama...

Microsoft, uzun zamandır beklenen yeni Windows 10 Mobile yapısını nihayet yayınladı!

Windows 10 Mobile yenilendi!

Microsoft, bir aydan uzun süredir yeni bir Windows 10 Mobile Insider Preview yapısı yayınlamıyordu, ancak bu durum sonunda değişti. 10549 yapısı "Hızlı" kanalından sunulmaya başlansa da, bu yapıda dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var.

Microsoft'tan Gabe Aul, yapıda son anda keşfettikleri sorunu şöyle açıkladı:

"Yapı 10536'dan yükseltmeye engel olan ve bu yeni yapıyı yükledikten sonra siyah ekranda takılmanıza yol açan bir hatayı geçen gece keşfettik. Bu hatayı onarmamız için sizi bekletmek yerine, bu yapıyı Windows Phone 8.1'den tek güncelleme olarak sunmaya karar verdik. Yapı 10549'u denemek isteyen Insider'ın şunları yapması gerekiyor:"

"Windows Device Recovery Tool'u kullanarak Windows Phone 8.1'e geri dönün. Bunun ardından Windows Insider uygulamasını yükleyin, "Hızlı" halkasını seçin ve telefonu baştan başlatın. Bunun arından yeni yapı indirilecek ve telefonunuza kurulacak."

Yani bir önceki yapıdan son yapıya direkt olarak geçmenin herhangi bir yolu bulunmuyor. Tüm bunlarla uğraşmak istemiyorsanız, yapı 10536'da kalmayı tercih edebilirsiniz. Microsoft, yapı 10536'yı kullananların yayınlanacak olan bir sonraki yapıyı alabilmeleri için çalıştığını söylüyor.

Okuyucu Yorumları