Zaman ayarlı Wi-Fi

Kullanıcılara kablosuz ağ konusunda esneklik sağlayan Netis WF2220 erişim noktası satışa sunuldu.

Zaman ayarlı Wi-Fi

Ağ ürünleri üreticisi Netis'in Türkiye distribütörü DataStar, kullanıcılara kablosuz ağ konusunda esneklik sağlayan Netis WF2220 erişim noktasını (access point) satışa sundu. Geniş ev ve ofislerde kablosuz ağın performansını artıran ürün, Turbo tuşu ve zaman ayarlama özelliği ile kullanım konforunu da yükseltiyor.

300Mbps kablosuz hıza sahip olan Netis WF2220 erişim noktası, var olan internet bağlantısının menzilini artırıyor. Hem erişim noktası, hem tekrarlayıcı (repeater) özelliğine sahip olan ürün, istendiğinde Turbo tuşuna basılarak sinyal iletim gücünü yükseltebiliyor.

Kullanıcılara Wi-Fi bağlantıda esneklik sağlayan Turbo özelliğinin dışında Netis WF2220'in zamanlama özelliği de kullanımı kolaylaştıran önemli bir farklılık. Kullanıcılar hangi zaman dilimlerinde kablosuz ağın etkin olacağını önceden programlayabiliyor.

Engellerini aşan güçlü özellikler

Netis WF2220 erişim noktası, gelişmiş yüksek güçlü amplifikatörler (PA) ve düşük gürültülü amplifier (LNA) teknoloji sayesinde kablosuz ağ sinyalinin iletiminde yaşanan sorunları ortadan kaldırıyor. Wi-Fi sinyallerinin sağlıklı iletimini engelleyen duvar, kapı ya da katlar gibi engelleri aşmayı sağlayan ürün, büyük evler, ofisler, depo gibi alanlar için ideal bir kablosuz ağ çözümü.

Tüm Netis ürünleri gibi son derece kolay kurulup kullanılabilen ürünün tavsiye edilen satış fiyatı 34,90 USD + KDV olarak açıklanıyor.

Okuyucu Yorumları