"Zırhlı" harici disk

Adata'nın yenilenen harici diski, suya ve darbeye olan dayanıklılığıyla ilgi çekiyor!

"Zırhlı" harici disk

ADATA'nın ABD Ordusu'nun dayanıklılık testlerinden geçen zırhlı harici diski yenilendi. USB 3.0 arabirimini kullanan ADATA DashDrive HD710 harici disk, sağlamlığının yanı sıra hızıyla da dikkat çekiyor.

Gövdesi benzersiz bir silikon malzeme ile kaplı olan DashDrive HD710, dayanıklılık ve su geçirmezlik testi olan IPX7 testinden başarı ile geçerek onay almış bir ürün. Sportif, hareketli kişiler için tasarlanan ürün, dinamik ve renkli tasarımı ile bu hedef kitleye uygun bir stile sahip. Mavi, sarı ve siyah dış renk seçenekleri ile sunulan üründe veri transferi sırasında yanan parlak mavi bir LED gösterge bulunuyor.

Bir metre suyun içinde 30 dakika kalarak IEC 529 IPX7 testinden geçen ürün, veri kaybına uğramadı. Ayrıca ABD Ordusu'nun MIL-STD-810G 516.5 düşme testinden de başarı ile geçen ürün, en zor koşullarda bile verileri güvenle korumayı sağlıyor. Üstelik USB 3.0 arabiriminin sağladığı hız ile veri transferini kolaylaştırıyor.

Ürünün kullanımını kolaylaştırmak için hem tasarım hem de yazılım desteği sunuluyor. Dış kaplamasında bulunan bir yuva sayesinde USB kablosu ürünün etrafına sarılıyor. Böylece kablo kaybetme, taşıma sorunu ortadan kalkıyor. Ayrıca ADATA'nın geliştirdiği OStoGO, HDDtoGO gibi yazılımlar sayesinde kullanım ve yedekleme işlemleri son derece kolay hale getiriliyor.

Teknik özellikleri

Teknik özellikleri

ADATA DashDrive HD710 Harici Disk

- 500GB – 750GB – 1TB depolama kapasitesi seçeneği,

- Sarı, mavi, siyah dış renk seçeneği,

- 132 x 99 x 21.5 mm boyutlarında,

- 220 gr ağırlığında,

- USB 3.0 arabirimi desteği,

- Windows XP, Vista, 7; Mac OS X 10.6 ve üstü; Linux Kernel 2.6 ve üstü işletim sistemlerini destekliyor.

Okuyucu Yorumları