ZyXel, AC destekli yeni ürününü tanıttı

ZyXEL, özellikle otel ve dinamik ofisleri adreslediği hızlı AC destekli yeni ürününü tanıttı.

ZyXel'den yeni hızlı Wi-Fi

Hotels.com tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan bir ankete göre dünya üzerinde yolculuk edenlerin üçte biri otel seçerken ücretsiz Wi-Fi'yi önemli bir faktör olarak görüyor. Benzer bir işyeri araştırmasına göre ise 2017 yılında BYOD kavramını (kendi cihazını getir) destekleyen işyerlerinin yüzde 90'ında Wi-Fi'nin önemi yükselmekte.

Wi-Fi'nin böyle aranılan bir hizmete dönüştüğü günümüz iş dünyasında ZyXEL'in yeni ürünü, dinamik kanal seçimi, yük dağılımı ve akıllı kullanıcı yönlendirme teknolojisi gibi özellikleri bünyesinde barındırarak artan taleplere genel oranda cevap veriyor. Özel üretilen optimize edilmiş anten modülü ile 1.2Gbps/saniye veri oranı ve önceki modellerden 1.3 kat daha iyi performans sunan NWA5123-AC, güvenilir ve hızlı 802.11ac çift-radyo ve çift-bant Wi-Fi desteği için tasarlandı. NWA5123-AC, fark edilmeyen, dahili 2x2 anteni ile duman detektörü görünümü sayesinde modern bir ofisin veya otel dekorunun kendi dokusunda kayboluyor. Öte yandan cihazın üzerindeki LED gösterge, gece kullanıcıları rahatsız etmemesi açısından kapatılabiliyor.

"NWA5123-AC'nin mevcut sistemlerinin performans ve tasarımını iyileştirmek isteyen otel ve ofisler için üretilmiş bir ürün olduğunu belirten ZyXEL Türkiye Kurumsal Çözümler Kıdemli Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Ömer F. ERÜNSAL, "Wi-Fi deneyiminin kalitesi müşteri memnuniyeti ve çalışan bağlılığının bir anahtarıdır. Yeni ürünümüz NWA5123-AC de işletme sahiplerine bu avantajı kendi lehlerine çevirme fırsatı sunuyor. ZyXEL Unified Access Pointler, iş ihtiyaçlarına bağlı olarak esnek şekillerde çalışabiliyor" dedi.

Okuyucu Yorumları