ZyXEL'in ödüllü Facebook yarışması bitti

ZyXEL tarafından düzenlenen ödüllü Facebook yarışması sonuçlandı, merak edilen isimler ortaya çıktı!

ZyXEL'in yarışması sona erdi

ZyXEL'in Türkiye bölümünde düzenlenen ödüllü Facebook yarışması "Adını Sen Koy" sona erdi. ZyXEL, ZyBOTS robotları adlandırma yarışması başlatmış; biri siyah, diğeri beyaz iki robot için isim alternatifleri sunmuştu.

Küresel çapta düzenlenen yarışmanın Türkiye bölümü, 8-21 Kasım günlerinde gerçekleşti. Yarışmaya olan ilgi büyüktü. - Amerika, AB, ve Türkiye'de düzenlenen yarışmaya katılanlar önce ZyBOTS robotları için beğendikleri isimleri seçtiler. Tüm sonuçların toplanmasından sonra en çok oyu alan isimler belirlendi. Yarışmanın Türkiye bölümünde ise global sonuçlar doğrultusunda seçilen "Lia-Leo" isimlerini tercih eden ve ödül kazanan 3 şanslının isimleri belirlendi.

En çok beğenilen "Lia-Leo" isimlerini seçenlere; ZyXEL NSA300 serisinin güçlü üyesi NSA325 Medya Sunucusu, yeni nesil P660HNU ADSL Modem ve PLA4201 Powerline adaptör ödülü verildi. Yüksek depolama kapasitesi ve yüksek performanslı HD video izleme keyfi sunan yüksek performanslı, çok fonksiyonlu NSA325, zengin özellikleriyle mekânları eğlence merkezine dönüştürüyor. P660HNU, en gelişmiş çok fonksiyonlu yeni nesil medya ağ geçidi olarak biliniyor. Kompakt dizaynlı PLA4201 ise 500Mbps, en yüksek hızda elektrik hatlarından veri iletişimi sağlıyor.

Beyaz robotun adı "Lia", siyah robotun adı ise...

Beyaz robotun adı

Beyaz robotun adı "Lia" , siyah robotun adı ise "Leo" oldu

ZyXEL Türkiye'nin Facebook takipçileri, beyaz ve siyah robotlar için önerilen Lia-Leo, Elva-Otto, Noba-Nando, Robia-Robo ve Ludo-Lex isimleri arasından beğendikleri isimlere oy verdiler.

Nazik, şefkatli, sevgi dolu olan ve yemek pişirmeyi, HDTV izlemeyi, robot köpek ile oynamayı seven beyaz robotun adı "Lia" oldu. Sempatik ve dışa dönük olan, egzersiz yapmaktan, online oyun oynamaktan hoşlanıp teknoloji ve bilgisayar programlarlarıyla ilgilenen siyah robota en fazla oy olan "Leo" ismi verildi.

Global'in tercihi de Türkiye'nin tercihi ile aynı oldu

ZyXEL'in global olarak Türkiye, AB ve ABD'de binlerce kişinin katılımıyla yaptığı yarışma sonucunda oy verenlerin yüzde 47,7 si ZyBOTS'lar için "Lia-Leo" isimlerini tercih etti.

ZyXEL Türkiye tarafından yürütülen "Adını Sen Koy" yarışması sonuçları da global sonuçlarla paralellik gösterdi.

Katılımcıların yüzde 48.5'i "Lia-Leo" isimlerini tercih ederken, yüzde 17.7'si Elva-Otto, yüzde 16.3'ü Robia-Robo, yüzde 11'i Luda-Lex ve yüzde 6.5'i de Noba-Nando isimlerini seçmişti.

Okuyucu Yorumları