ZyXEL inovatif modemler üretti

ZyXEL Taiwan Excellence Awards 2016'da bir çok kategoride ödül alarak bu yıla damga vurdu.

ZyXEL'in yeni modemi

ZyXEL, Taiwan Excellence Awards'ta mobil, iş dünyası ve ev teknolojileri kategorilerinde toplam altı ödül aldığını duyurdu. ZyXEL, bu ürünlerle birlikte Taiwan Excellence tarafından son 11 yılda toplam 65 ödüle layık görülmüş oldu. Tüm ödüller ise Taiwan'da bulunan Taipei International Convention Center'da gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi.

ZyXEL'in altı ödüle layık görülen ürünleri ev, iş ve mobil teknolojileri destekleyen oldukça renkli cihazlar. Ev kullanıcıları için üretilmiş olan AC2200 MU-MIMO Dual-Band Wireless Gigabit Router (NBG6815), 802.11ac Wi-Fi destekleyen MU-MIMO teknolojisine sahip. WAP6806 ya da Powerline Kablosuz Genişletici PLA5437 ile birlikte kullanıldığında Wi-Fi ağındaki zayıf ya da ölü noktaların önüne geçiyor ve birden fazla kullanıcının aynı anda bağlı olduğu durumlarda ise daha hızlı bir bağlantı olanağı sunuyor.

Ürünlerin kalitesi ödülleri getirdi

Ödüle layık görülen diğer bir ürün ise 2-Bay Kişisel Bulut Depolama ürünü NAS520. Kullanıcıların ZyXEL Drive mobil uygulamasıyla verilerine istedikleri her yerden kolayca erişmelerine olanak sağlayan NAS520, kullanıcı odaklı bir bulut depolama ürünü olarak tasarlanmış.İş dünyası için tasarlanan 802.11ac Dual RadioUnified Pro Access Point, WAC6503D-S ise sahip olduğu 802.11ac Wi-Fi ve akıllı anten teknolojileri sayesinde iş yerlerinin daha az sayıda access point kullanarak daha kaliteli Wi-Fi ağlarına sahip olmasını sağlıyor.

Mobil tarafta ödül alan ZyXEL LTE Portable Router WAH7706 ise sahip olduğu 2G, 3G, 4,5G (LTE CAT6) ve çift bant Wi-Fi teknolojileriyle pazardaki en iyi uluslararası kapsama alanını vaat ediyor. WAH 7706, çok hafif tasarımı, çoklu bant özelliği ve değiştirilebilen pilleri sayesinde çok seyahat eden kullanıcılara bulundukları ülke sınırları içinde daha uzun bir kablosuz erişim imkânı da sunuyor.

Taiwan Excellence Awards, 1992 yılından bu yana Tayvan Ekonomi Bakanlığı (The Ministry of Economic Affairs (MOEA) tarafından veriliyor. Ödüller, Tayvan'ı ülke dışında temsil eden inovatif ürünler arasında seçiliyor. Seçimler ise dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan ve konularında uzman 88 farklı jüri tarafından gerçekleştiriliyor.

Okuyucu Yorumları