ZyXEL, yeni ADSL2+ /VDSL2 modemini tanıttı

Yüksek performans tercih edenlere ZyXEL VMG1312-B10A

ZyXEL'den yeni seçenek

Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, fiyat/yüksek performansı ile dikkati çeken VMG1312-B10A kablosuz ADSL2+ /VDSL2 modemini pazara sundu. VDSL2 desteği sayesinde 100 Mbps download, 45 Mbps upload imkânı sunan ürün, antensiz tasarımı ve 802.11n kablosuz bağlantı desteği ile dikkati çekiyor.

İnternet teknolojilerinin hızla gelişmesi ile birlikte, kurumlar ve bireyler için her yerden ulaşılabilir yüksek hızlı ve kesintisiz internet erişimi, artık ihtiyaçtan çok bir zorunluluk haline geldi. Hızla artan internet kullanıcı sayısı ile birlikte erişimin daha da yaygınlaştırılması ve herkesin kolayca erişebileceği fiyat seviyesine inmesi daha da büyük önem kazanıyor. İletişim ve internet teknolojilerindeki gelişimleri yakından takip eden ve bu alanda öncü ürün ve çözümler geliştiren ZyXEL, kullanıcılara uygun maliyetle yüksek hızda internet erişimi sağlayan, geleceğin teknolojisi ile uyumlu ADSL2+ ve VDSL2 destekli modemi VMG1312-B10A ürününü piyasaya sundu.

Yüksek hızın keyfini sürün

Yüksek performansa sahip yeni VMG1312-B10A Kablosuz ADSL2+ /VDSL2 modem, sahip olduğu VDSL2 (Very High Speed Digital Subscriber Line – Çok Yüksek Hızlı Dijital Abone Hattı) özelliği ile kullanıcılara üst düzey bir internet bağlantı keyfi vadediyor. Kullanıcılar VDSL2 sayesinde 100 Mbps'e kadar bağlantı hızına kavuşurken, 45 Mbps hızında dosya yükleme yapabiliyorlar. VMG1312-B10A aynı zamanda ADSL2 ve ADSL2+ bağlantı standartlarını da destekliyor. Bu yetenekleri sayesinde VMG1312-B01A operatör ve kullanıcılara, günümüz standartlarında yüksek bağlantı imkanı sunarken, gelecekte yapılacak olan altyapı ve hız terfisi değişikliklerine de hazır, uygun maliyetli bir çözüm olarak konumlanıyor.

Triple-Play servislerine hazırlıklı olun

Geniş bant internet erişiminin gittikçe yaygınlaşması ile birlikte operatörler abonelerine çok daha farklı servisleri sunabilir hale geliyorlar. Yüksek hızda veri bağlantısı sayesinde veri, ses ve görüntü iletişiminin internet üzerinden verilmesini sağlayan bu teknoloji, "Triple Play" olarak (Üçlü Oyun) biliniyor. VDSL2 sayesinde kullanıcılar evlerinde ve ofislerinde, yüksek bant genişliğinin yaygınlaşması ile birlikte daha çok duyulmaya başlanan "Triple Play" ile veri, ses ve görüntüye yüksek kalitede ulaşabiliyorlar. VMG1312-B10A Kablosuz ADSL2+ /VDSL2 modem, kullanıcılarına bu ayrıcalıkların yanı sıra, online oyunları kesintisiz oynama ve yüksek performans ile HD kalitesinde video seyretme fırsatı veriyor.

Gizli anten tasarımı ile yüksek hızda kablosuz bağlantı

Yeni VMG1312-B10A, kablosuz bağlantılar için yüksek veri hızlarını destekleyen 802.11n teknolojisini destekliyor. 802.11n bağlantı modu sayesinde 300 Mbps veri hızında kablosuz bağlantıların yapılabilmesine imkan veren VMG1312-B10A, özellikle kapalı ortamlarda sinyal çakışması, ölü bölge gibi sıkıntıların yaşanmadan kaliteli ve sürekli bağlantılar yapılabilmesini sağlıyor. Dahili anten tasarımı sayesinde dışarıdan anten görüntüsü vermeyen VMG1312-B10A bu sayede her mekanda rahatlıkla kullanılabilecek şık bir görüntü sunuyor. Yeni modem aynı zamanda eski teknoloji tüm cihazlar ile uyumlu bir şekilde çalışabilmek için IEEE 802.11 b/g/n sertifikalı tüm cihazlar ile bağlantı sağlayabiliyor. VMG1312-B10A üzerinde yüksek hızda kablolu bağlantıların sağlanabilmesi için 4 port 10/100 Mbps Ethernet portu bulunuyor.

Okuyucu Yorumları