A4 Tech'ten yeni bir model daha geldi

Oyuncuların adeta eli ayağı olan mouse'a A4 Tech'ten yeni bir model daha geldi.

CHIP Online Notu 82
  • Dayanıklı mekanizma
  • 1 ms tepki süresi
  • Ergonomik tasarım
  • Programlanabilir tuşlar
  • Değiştirilebilir ağırlık yok

A4 Tech, özellikle klavye ve fare konusunda saygın markalar arasında yer alıyor. Ürettiği ürünlerle yıllardır kullanıcıların adeta eli ayağı olan A4 Tech, oyuncular için de pek çok seçenek sunuyor. Oyunseverler için sunduğu pek çok farklı modeli olan A4 Tech'in bugün inceleyeceğimiz ürünü Bloody Winner T5 ismiyle anılıyor. Metalik tabanı ve ergonomik tasarımıyla bir yana agresif yapısıyla da dikkat çekici duran Bloody Winner T5, peki oyuncuların tüm beklentilerini karşılıyor mu? Şimdi bu sorunun cevabını arayalım.

Oyunculara özel

Bloody Winner T5'in ilk dikkat çeken yanı metalik tabanı. Metalik tabanı ve yine elin kavradığı kenarlarda da metalik yüzeyin tercih edilmesi onun oyuncular tarafından daha fazla beğenilmesi için bir sebep. Agresif bir görünümü bulunan farenin sırtında dört adet programlanabilir tuş bulunuyor. Bunlara Firepower Modes adını veren A4 Tech, böylece oyun içinde farklı hassasiyet modlarına çabucak erişebilmenizi sağlıyor. Bu tuşlardan özellikle 1 ve 2 olan arasında bir anahtar vasıtasıyla geçiş yapabiliyor, 3 ve 4 içinse tuşları kullanmanız gerekiyor. Her mod arasında fare tekerleğinin renk değiştirmesi de oldukça hoş bir detay.

Başparmağın altına gelen iki buton da dahil olmak üzere üzerinde toplam 9 adet programlanabilir tuş bulunduran Bloody Winner T5, FPS severlere tam 6 Sniper mod sunuyor.

20 milyon tıklama

Dayanıklılığa karşı test edilmiş olan Bloody Winner T5, üzerindeki tuş takımıyla 20 milyon kez tıklamaya karşı dirençli yapıda olduğunu da hatırlatalım. 4000 DPI çözünürlük sunan fare, AVAGO Optical Engine sensörü kullanıyor.

Bilgisayarınıza USB üzerinden bağlayabileceğiniz farenin kablo uzunluğu 1.8 metre. Bu uzunluğuyla ideal olan Bloody Winner T5'nin kablosunun kumaş yapıda olması da ona avantaj sağlıyor. Ancak Bloody Winner T5'te pek çok oyuncu faresinde gördüğümüz gibi değiştirilebilir ağırlık seti bulunmuyor.

Özetle

Oyuncular için sunulan Bloody Winner T5, tasarımı ve ergonomisiyle iyi bir model. Avuca tam olarak oturan yapısının yanı sıra hem sağ hem sol elini kullanan oyunculara hitap etmesiyle de kullanıcı kitlesini genişletiyor. Performansıyla da beğendiğimiz Bloody Winner T5'in yeterli programlanabilir tuş sayısı ve özellikle sırtında yer verilen tuşlarıyla oyuncular için iyi bir alternatif olduğunu söylememiz mümkün.

A4 Tech Bloody Winner T5'un fiyatı ise 91 TL civarında.

Kimler Almalı

İyi bir oyuncu faresi almak ancak bütçesini de çok zorlamak istemeyenler Bloody Winner T5'i yakından incelemek isteyebilirler.

Alternatifleri

Bloody Winner T5'e alternatif olarak değiştirilebilir ağırlıklı bir model arayanlar Inca IMG-307 Lazer Gaming Mouse'u inceleyebilirler.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli A4 Tech Bloody Winner T5
Ürün Markası A4Tech
CHIP Online Notu
82
Bağlantı Kablolu
Çözünürlük 4000 dpi
Arabirim USB
Programlanabilir Tuş 9 adet
Kablo Uzunluğu 1.8 metre
Boyutlar 119 x 79 x 39 mm
Ağırlık 148 gr.
Okuyucu Yorumları