İster elinizde, ister masaüstünde kullanın

İstediğinizde bir tablet, istediğinizde ise bir PC olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

CHIP Online Notu 90
  • Full HD parlak ekranı
  • Stant ve klavye ile kullanımı
  • Tüm gün yeterli olacak pil ömrü
  • 64 GB disk alanı yetersiz.

Sahip oldukları teknik özellikleri ve tablet özgürlüğü sunmalarıyla hibrit modeller kullanıcılara farklı bir deneyim yaşatıyorlar. Hibrit tabletler arasına katılan Acer Iconia W700 de, bu farklı deneyimi körükleyecek cinsten bir tablet olmasıyla dikkat çekiyor. 11.6 inç büyüklüğünde IPS ekrana sahip olan Iconia W700, Full HD çözünürlüğü ile iyi bir görünüm sunuyor. Intel Core i3 işlemcisiyle ve 4 GB değerindeki bellek desteğiyle günlük işlerinizi rahatlıkla halledebilmenizi sağlayan Iconia W700'ün, sahip olduğu teknik özellikleri ile tabletler karşısında performans anlamında artıları olduğu gibi, tasarım olarak da elbette eksileri bulunuyor. Alüminyum arka gövdesi ve parlak ekranıyla genel olarak tasarımıyla oldukça şık görünen Iconia W700, elbette Android ve diğer işletim sistemli cihazlara göre biraz daha kalın ve ağır. Ancak bulunduğu kategori için bunu bir eksi nokta olarak belirlemek haksızlık olacaktır.

Windows 8 işletim sistemine sahip olan Iconia W700; Instant On, Always Connect özelliği sayesinde 6 saniye açılış, 1.5 saniyede uykudan uyanma ve 2.5 saniye gibi kısa bir sürede internete bağlanabilme süreleriyle oldukça hızlı ve pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Arkadaşlarınızla görüntülü görüşebilmeniz için ön tarafında Acer Crystal Eye HD kamera bulunduran tablet, arka yüzünde ise 1080p video kaydı yapabilmenize olanak tanıyan 5.0 MP çözünürlüğünde bir kameraya sahip. Bağlantıları arasında micro-HDMI ve USB 3.0 bağlantı noktası bulunduran Iconia W700, Bluetooth 4.0 desteği de gösteriyor. Bluetooth'u kullanarak Iconia W700'ü klavye ve stantla birlikte kullanarak ev ve ofisinizde rahatlıkla kullanabilmeniz de mümkün. 3 hücreli bir bataryaya sahip olan Iconia W700, 8 saatlik pil ömrüyle de, tam gün kesintisiz çalışabilmeniz için yeterli bir performans sunuyor. Bu arada cihazın hoparlörlerinin Dolby Home Theater destekli olduğunu da söylemeyi ihmal etmeyelim.

İstenildiğinde bir tablet, stant ve klavye ile birlikte kullanıldığında ise dizüstü bilgisayar verimi alabilmenizi sağlayan bir PC haline dönüşebilen Iconia W700'ün satışa sunulan birbirinden farklı konfigürasyona sahip modeli olduğunu söylememiz gerekli. Eğer test merkezimizi ziyaret eden model olan W700-323b beğeninizi kazanmadıysa, diğer modellerine de göz atabilirsiniz.

Özetle

Iconia W700, şık bir tablet olarak tercih edilebileceği gibi aynı zamanda dizüstü bilgisayar performansı alabileceğiniz bir PC'ye de dönüşebiliyor. Eğer bir hibrit model arayışındaysanız Iconia W700'ün beklentilerinizi karşılayabileceğini söyleyebiliriz.

Alternatifleri

Tablet sahibi olmak isteyen ancak hafif ve ince tasarımlara ilgi duyan kullanıcılar, hibrit modeller yerine Android ve diğer işletim sistemli tabletlere yönelebilirler.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Acer Iconia W700
Ürün Markası Acer
CHIP Online Notu
90
İşletim Sistemi Windows 8
İşlemci Intel Core i3 1.40 GHz
Ekran 11.6 inç IPS Full HD
Bellek 4 GB DDR3
Depolama 64 GB SSD
Bağlantılar micro-HDMI, USB 3.0, Bluetooth 4.0
Okuyucu Yorumları