Hayatınızın her anı için tek bir kulaklık.

Profesyonelleri tatmin edecek kalitede müzik ve eller serbest görüşme tek bir üründe toplanıyor.

AKG K830BT İnceleme
CHIP Online Notu 93
  • Üstün ses kalitesi
  • Rahatlık odaklı tasarım

Profesyonel düzeyde ses ürünleri üreten AKG, Bluetooth üzerinden kablosuz bağlantı destekleyen K830BT modeliyle taşınabilir cihazları için iyi bir kulaklık arayan kullanıcılar açısından önem taşıyor. Bluetooth 2.1 standardına göre iletişim sağlayan kulaklık kutusundan gelen USB kablo yardımıyla şarj ediliyor ve tam bir şarjla sekiz saat boyunca kullanılabiliyor. Dahili mikrofonla konuşma özelliği de yer verildiğinden ötürü gün boyu kullanım için yeterli bir dinleme / konuşma süresi sağlandığından bahsedebilmek mümkün. AKG K830BT diğer Bluetooth destekli ürünlerde olduğu gibi on metre menzil içinde kullanılabiliyor.

AKG K830BT'de rahatlık ön planda. Kafa ve kulaklara temas eden yastıklarda deri malzeme tercih edilmesi nedeniyle uzun süreli kullanımlarda rahatsızlık hissi oluşmuyor. Kafa büyüklüğüne göre kulaklığın on farklı kademede genişletilebilmesi mümkün. Rahatlığı sağlayan en önemli ayrıntı ise yastıkların kulaklara tam anlamıyla temas etmesini sağlayan 3D-Axis tasarımı. Kafa yapısına bağlı olarak açı kazanan sürücüler hem rahatlığı, hem de dış seslerin yalıtılmasını sağlıyor.

145 gram ağırlığı ile sınıfındaki hafif modeller arasında bulunan AKG K830BT oldukça sağlam. Katlanabilir yapısı sayesinde kutudan gelen kese içinde kolaylıkla taşınabiliyor. Desteklenen 18 Hz – 20 kHz frekans aralığı sayesinde seslerdeki ayrıntılar kolay bir şekilde hissedilebiliyor. Sol sürücü üzerine yerleştirilen kontrol tuşları ile müzik çaların kontrol edilmesi sağlanabiliyor. Çağrılar sırasında kullanabileceğiniz tuş da logonun hemen altına yerleştirilmiş durumda.

Özetle

AKG K830BT, başarılı bir ürün. Hem müzik, hem de iletişim konusunda kullanıcıları tatmin etmeyi başarıyor. Hatta bilgisayar başında oturan kişiler için de vazgeçilmez bir ürün olabilir. Mikrofonun gömülü yapıda olması önemli bir artı.

Alternatifleri

Piyasada benzer fiyatlarda birçok kaliteli kulaklık görebilmeniz mümkün. AKG K830BT, inceleyeceğiniz modeller arasında yüksek ihtimalle öne çıkan bir seçenek olacak.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli AKG K830BT
Ürün Markası AKG
CHIP Online Notu
93
İletişim Bluetooth 2.1
Kullanım Süresi Sekiz Saat
Frekans Aralığı 18 Hz - 20 kHz
Ağırlık 145 gram
Okuyucu Yorumları