Anker Soundcore Infini Mini İnceleme

Evde kalmak için güzel bahane! Bütçe dostu sinema ses sistemi Soundcore Infini Mini'yi inceledik!

CHIP Online Notu 85
  • Kompakt tasarım
  • Tatmin edici performansı
  • Kurulum ve kullanım kolaylığı
  • Bluetooth, Aux ve optik desteği
  • Tiz sesler metalik
  • Adaptörü büyük

Evde iyi bir sinema ve ses sistemi için bir dönem herkes evini 7+1, 5+1 sistemlerle donatıyor, sağdan soldan kablolar çekerek her bir köşeye hoparlörler diziyordu. Neyse ki artık o günler geride kaldı. Zira kablo yığınlarıyla başa çıkması bir hayli dertken, bir de özellikle kule yapılı olan ses sistemleri kalabalık görüntüsüyle de evi bir hayli meşgul ediyordu doğrusu.

Elbette bu, şu anki düşüncelerimiz; o dönemler bu kalabalık ve büyük hoparlörleri pek bir seviyorduk açıkçası. Neyse ki, devir değişti ve artık bu tip ürünlerden ziyade evde iyi bir sinema sistemi için bugün inceleyeceğimiz Souncore Infini Mini gibi tek tip ürünler yeterli oluyor.

Aslında Soundcore Infini Mini bir süredir bizlerle. Açıkçası kullanmaktan öylesine memnunuz ki, bu süre içinde bir türlü televizyonun altından söküp de kamera karşısına geçme gibi bir düşünceye giremedik doğrusu. Ancak koronavirüs sebebiyle şu evde kalmaya çalıştığımız zor günlerde belki sizlerin de işine yarayabilir, evde Netflix'ten veya diğer platformlardan film izlerken daha fazla keyif alabilirsiniz belki diye düşünerek değerlendirmek istedik. İncelemesi bugüne kısmetmiş diyelim ve artık sözü daha fazla uzatmadan Soundcore Infini Mini incelemesine geçelim.

Soundcore Infini Mini Tasarım Detayları

Soundcore Infini Mini Tasarım Detayları

Soundcore Infini Mini, artık Türkiye'de pek çok ses ve görüntü cihazı ile akıllı yaşam ürünleriyle tanınan Anker markasının bir eseri. Tasarımıyla oldukça kompakt yapıda olan cihaz, televizyonunuzun altında kolayca kendine yer buluyor. Elbette duvara asmayı da düşünebilirsiniz. Cihazın hemen arkasına bunun için yuvalara da yer verilmiş.

Anker Soundcore Infini Mini Kurulumu Kolay mı?

Kutusundan uzaktan kumandası, 2 adet pili ve gerekli kabloları ile çıkan Soundcore Infini Mini, oldukça kolay şekilde kurulabiliyor. Optik kablo yoluyla televizyona bağlayabildiğiniz cihaz, ayrıca Aux bağlantı desteğine de sahip.

Anker Soundcore Infini Mini Bluetooth Desteği

Soundcore Infini Mini'nin tek bağlantı seçeneği bunlar değil. Bu hoparlör ayrıca Bluetooth desteğine de sahip. Böylece telefonunuzdan bilgisayarınıza kadar pek çok Bluetooth destekli cihaz ile kolayca eşleştirebiliyorsunuz.

Uzaktan kumandası üzerinden tüm işlevlerini kontrol edebileceğiniz hoparlör, ayrıca sağ tarafında da birkaç tuş ile fiziksel kontrole de olanak tanıyor.

Soundcore Infini Mini Performansı Nasıl?

Soundcore Infini Mini Performansı Nasıl?

Soundcore Infini Mini, üzerinde 20W'lık çift stereo hoparlör bulunduruyor ve böylece toplamda 40W'lık ses çıkış gücü sağlıyor. Bu da küçük ve ortalama salonlar için gayet doyurucu bir ses anlamına geliyor. Elbette yalnızca oturma alanları için düşünmeyin, bu hoparlörü yatak odanızda veya oyun odalarında da kullanmak isteyebilirsiniz.

Anker Soundcore Infini Mini Ses Performansı

Peki, Infini Mini'nin ses performansı nasıl? Açıkçası başta da söylediğimiz gibi biz kullandığımız süre içinde o kadar memnun kaldık ki, bu inceleme de o nedenle bir hayli geç kaldı. Özellikle yüksek seste film izlemeyi seven bir sinemaseverseniz, siz de oldukça memnun kalacaksınız diye düşünüyoruz.

Anker Soundcore Infini Mini Film ve Müzik Modu

Cihazda, 2 farklı ses modu yer alıyor: Film modu ve müzik modu şeklinde. Uzaktan kumanda üzerinden kolayca geçiş yapabiliyorsunuz. Film modunda sağlam bir bas sesi sağlayabilen hoparlör, böylece filmin atmosferini güçlendiriyor. Müzik modunda ise daha dengeli bir ses sağlanırken, müzik dinlerken de bu moddan aktif şekilde yararlanabiliyorsunuz.

Özetle

Sonuç olarak toparlarsak, Soundcore Infini Mini, genel performansıyla fazlasıyla memnun kaldığımız bir hoparlör oldu. Dediğimiz gibi özellikle film performansıyla bir hayli beğendik. Bas konusunda sınıfı dahilinde gayet tatminkar ses sağlayan hoparlör, tizlerde ise biraz daha metalik kalıyor diyebiliriz. Fakat bulunduğu fiyat segmenti için açıkçası bunun esamesi okunmaz. Zira Soundcore Infini Mini, fiyatıyla da oldukça uygun bir model.

Anker Soundcore Infini Mini Fiyatı Ne Kadar?

Şu an Soundcore Infini Mini'yi 350 TL gibi bir fiyatla bulabiliyorsunuz ki, çevresindeki ürünlere de baktığımızda gayet mantıklı bir seçenek olarak yer alıyor. Eğer oturma odanız için veya oyun odanız için tasarımıyla güzel, kompakt, kullanışlı ve bütçeye uygun bir soundbar hoparlör almak gibi bir düşünceniz varsa, Soundcore Infini Mini'yi öneririz.

Kimler Almalı

Soundbar hoparlörler arasında fiyat/performans ürünü arayanlar Soundcore Infini Mini'den memnun kalabilirler. Ses performansıyla memnun edici, kompakt ve bütçe dostu bir Soundbar hoparlör arayanlar yakından inceleyebilir.

Alternatifleri

Eğer Soundbar hoparlörler arasında daha profesyonel bir seçenek arıyorsanız, parçalı yapısıyla Philips HTL1510B, Samsung HW-R450 veya LG SJ3 gibi modelleri de değerlendirebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Anker Soundcore Infini Mini
Ürün Markası Anker
CHIP Online Notu
85
Kanal Sayısı 2.0
Ses Çıkış Gücü 40 watt
Ses Çıkışı Stereo
Menzil 10 metre
Bağlantılar Bluetooth 2.1 + EDR, optik, Aux
Boyutlar 550 x 63 x 94 mm
Ağırlık 1.1 kg
Okuyucu Yorumları