Anker Soundcore Wakey İnceleme

Oyuncunun yatak ucu aksesuarı Anker Soundcore Wakey'i inceledik.

Anker Soundcore Wakey İnceleme
CHIP Online Notu 83
  • Şık tasarım
  • Yeterli müzik performansı
  • Pek çok işlev bir arada
  • Fişe takılı olarak kullanılabilmesi yüzünden taşınabilir değil

İsmi sebebiyle ipucu veriyor olsa da Wakey'yi gördüğünüzde ilk düşündüğünüz şey şık bir bluetooth hoparlör olduğu oluyor. Haklısınız da, ancak bu yatak ucu aksesuarı hayli hamarat ve on parmağında on marifet var.

İlk izlenimden başlayalım. Anker Soundcore Wakey: telefonunuzla bağlanabildiğiniz ve Soundcore App üzerinden yönetebileceğiniz bir hayli becerikli, bir çift 5W hoparlöre sahip. Müzik performansı belki sırf bu iş için yaratılmış hoparlörler kadar üst düzey değil ancak çoğu kulağı doyuracak kadar başarılı.

Sesi limite getirdiğinizde dip ses ve distorsiyon oluşsa da ses çıkışının yüksekliği sebebiyle buna ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum. Devam edelim, Wakey'nin uzmanlık alanı uyutmak ve uyandırmak. Bir ses makinesi olarak kullanılabilen ürüne uyumanıza yardımcı olabilecek sesler atayabiliyor ve sabah telefonunuz üzerinden yönetebileceğiniz saatlerde ve dilediğiniz şekilde (alarm, FM radyo vs.) uyandırılmak üzere programlayabiliyorsunuz.

Şık bir dijital saat ve FM radyo olarak da kullanılabilen Wakey beraberinde bir FM radyo anteniyle geliyor, frekansı da telefondan veya cihazın üzerinden ayarlamak mümkün. Cihazın ön yüzeyindeki rakamlar gerçekten çok parlak ve gece uyurken rahatsız etmesi çok olası. Sırf bu yüzden uygulama üzerinden erişebileceğiniz bir gece modu mevcut. Cihazın üzerinde bir de kablosuz şarj istasyonu var. Telefon iyi oturuyor ve kaymıyor. İlave olarak iki adet 2.4A USB portu da şarj için kullanılabiliyor.

Özetle

Anker Soundcore Wakey, güzel müzik performansı, pek çok işlevi bir arada sunması ve yapısı itibariyle beğendiğimiz bir Bluetooth hoparlör oldu. Anker Soundcore Wakey'in ülkemizdeki fiyatı ise 599 TL olarak belirtilmiş durumda.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Anker Soundcore Wakey
Ürün Markası Anker
CHIP Online Notu
83
Okuyucu Yorumları