Venes Game PC oyunculara özel hazırlanmış.

Yüksek performansıyla tercih edilen masaüstü PC'ler arasında oyunculara hitap ediyor.

Arma Venes Game 01-7850 İnceleme
CHIP Online Notu 91
  • Güçlü donanım özellikleri
  • Bundle imkanı
  • Teknik Detaylar İşlemci Tasarımıyl

Geçmişin vazgeçilmezleri olan masaüstü bilgisayarlar artık her ne kadar dizüstü bilgisayar ve türevleri kadar kullanılıyor olmasalar da elbette hala bazı masaların üzerinde kendilerine yer bulabiliyorlar. Özellikle yüksek donanım bileşenlerine yer vermelerinden dolayı oyunseverler tarafından tercih edilmeye devam eden masaüstü bilgisayarlar, yine donanım bileşenleriyle yakından ilgili kullanıcılar tarafından da kullanılmaya devam ediyor. Oyun konusunda iddialı PC'ler arasında yer alan Arma Venes Game 01-7850 de oyunlara ilgi duyan kullanıcıları kendine çekecek türde olmasıyla, masaüstü bilgisayarlarda hala iş olduğunu gösteriyor.

Kompakt bir kasadan oluşan Venes Game 01-7850, iddialı bir tasarıma sahip olmaktan ziyade daha çok adeta bir UPS cihazı görünümünde. Dış görünüşüyle gösterişli tasarımlardan hoşlanmayan ve daha çok mütevazı tasarımları tercih eden kullanıcıların ilgisini çekebileceğini düşündüğümüz Venes Game 01-7850, sade kasasının içindeki birimlerle ise oldukça tatminkar düzeyde. Intel Core i7 4.4 GHz işlemci ile birlikte gelen Arma Venes Game 01-7850, 8 GB DDR3 belleğin de sahibi. Depolama alanı olarak 2 TB disk bulunduran kasa, AMD Radeon 7850 ekran kartıyla da tatminkar sonuçlar veriyor. PCI Express 3.0 ile donatılmış olan AMD Radeon 7850, 28 nm GCN mimarisiyle de DirectX 11 için tam destek sunuyor. Böylece günümüz oyunlarını rahatlıkla oynayabilirsiniz. Venes Game 01-7850'nin bağlantılarına değinecek olursak, üzerinde 6 adet USB 2.0 ve 2 adet de USB 3.0 bağlantı noktası bulundurduğunu ve bunları 2 adet HDMI arabirimiyle desteklediğini söyleyebiliriz. Elbette diğer standart arabirimleri de üzerinde görmek mümkün.

Venes Game 01-7850, sade bir kasadan oluşuyor. Yanında herhangi bir monitör veya klavye ve fare seti barındırmıyor. Ancak dilerseniz çevre birimleriyle birlikte bundle olarak da satın alabiliyorsunuz Venes Game 01-7850'yi. Elbette yine isterseniz teknik ayrıntılarını da fiyat farkı ödeyerek güncelleme imkanınız var.

Özetle

Venes Game 01-7850'nin içerdiği sistem özellikleriyle oyun bilgisayarını baştan aşağı yenilemek isteyen kullanıcıların beğenisini kazanabileceğini düşünüyoruz. Satın alma aşamasında teknik özelliklerini güncellemeniz de mümkün.

Alternatifleri

Venes Game 01-7850'nin AMD Radeon 7850 ekran kartının bulunduğu modelinin yanı sıra Nvidia GeFORCE 660TI ekran kartlı modeli de bulunuyor. Dileyenler o modeli de seçebilirler.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Arma Venes Game 01-7850
Ürün Markası Arma
CHIP Online Notu
91
İşlemci Intel Core i7 4.4 GHz
Ekran Kartı AMD Radeon 7850
Bellek 8 GB DDR3
Sabit Disk 2 TB
Optik Sürücü DVD Writer
Okuyucu Yorumları