Kablolu ve Kablosuz erişim noktası

Asus WL300g kablosuz haberleşmeyi sağlayan ve kablolu haberleşme ürünleriyle arada bir köprü kuran bir Access Point. Buna ek olarak bir Router gibi çalışabilen Asus’un, NAT IP Sharing ve DHCP fonksiyonlarının yanı sıra, WDS (Wireless Distribution System) ve POE (Power Over Ethernet) desteğine de sahip olması, bu ürünü mükemmel bir SOHO Wireless Network çözümünün vazgeçilmez yapıtaşı haline getiriyor.

Asus WL300G WLAN Access Point İnceleme
CHIP Online Notu 84

WDS kullanarak kablosuz ağı benzer ürünlerin de tanımlayabilmesi özelliği ile istediğiniz kadar genişletebilmeniz ve POE ile güç ihtiyacının Ethernet’ten karşılanabilmesi, WL300g’ye büyük avantaj kazandırıyor. Ayrıca duvara montaj özelliği ve oldukça hassas dipol anten sistemi, ürüne rahat ve etkili bir çalışma imkanı sağlıyor. 40 x 138 x 150 mm boyut ve 405 gr ağırlık değerleri ile başarılı bir ergonomiye sahip olan Asus WL300g’nin güç adaptörü ve ikinci bir anten yuvası da eksik edilmemiş.

Özetle

Kolay kurulan ve başarılı bir performans sergileyen WL300g, Access Point ve Router fonksiyonları ile etkili ve rahat bir haberleşme sunuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Asus WL300G WLAN Access Point
Ürün Markası ASUS
CHIP Online Notu
84
Okuyucu Yorumları