Asus Zenbook UX31E: Netbook

İnce ve hafif... Üstelik masaüstü bilgisayarlarla yarışacak donanıma sahip. İşte Asus Zenbook...

Asus Zenbook UX31E İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • USB 3.0 desteği
  • İnce tasarımı
  • Uzun batarya ömrü

Tablet bilgisayarlar gün geçtikçe popülerleşiyor olsa da, henüz bilgisayarların yerini alacak seviyeye yükseldikleri söylenemez. O nedenle tablet bilgisayar dışında özellikle notebook'lar söz konusu olduğunda kullanıcıların satın alırken, kendi ihtiyacına göre ürün aramasında sonsuz fayda var. Örneğin multimedya uygulamalarla çok işiniz olacaksa ve bilgisayarınız üzerinden yepyeni oyunları oynamayı hayal ediyorsanız, güçlü bir notebook almanızda fayda var. Ancak sadece mobiliteye önem veriyor ve cihazınızın her daim yanınızda olmasını arzuluyorsanız netbook ve ultrabook üzerine odaklanabilirsiniz. Özellikle ultrabook'lar, kullanıcıların temelde birçok işini halledebilmesini olanaklı hale getiriyor ve netbook'lara göre çok daha güçlü ve inceler.

Asus'un Zenbook, hafif notebook arayan kullanıcılar için yerinde bir seçim olabilir. 32.5x22.3x1.8cm'lik ebatlarıyla bir hayli ince tasarıma sahip olan ve 1.3 kg ağırlığındaki Asus Zenbook UX31E-RY010V, Intel Core i7 1.80 GHz işlemci kullanıyor.

Toplamda 4 GB'lık bellek ile beraber kullanıcılara sunulan ve 13.3 inç'lik HD ekrana sahip Zenbook, 1600x900 piksel ekran çözünürlüğüne ulaşabiliyor. Ön yüzünde 0.3 MP dahili kamera barındıran ve ortalama 7 saatlik batarya ömrüne sahip cihazın üzerinde 1 adet USB 2.0 portu, 1 adet de yakın gelecekte yaygınlaşması beklenen USB 3.0 portu bulunuyor.

Özel Asus kılıfıyla beraber satılan ve 256 GB'lık SSD kullanan cihaz, WiFi ve Bluetooth teknolojilerini destekliyor.

Özetle

İnce ve hafif, her yere kolayca taşıyabileceğiniz bir laptop arıyorsanız, Asus Zenbook'u seçeneklerinizin arasına koyabilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Asus Zenbook UX31E
Ürün Markası ASUS
CHIP Online Notu
68
Ekran 13.3 HD (1600x900)
İşlemci Intel Core i7 2557M
Bellek 4 GB
Hafıza 256 GB SSD
Batarya Ömrü ~ 7 saat
Ağırlığı 1.3 kg
Okuyucu Yorumları