Dizüstünde video hazırlama

Avermedia EZMaker PCMCIA, video hazırlamak için komple bir donanım ve yazılım çözümü. PCMCIA bağlantısı sayesinde bilgisayarla oldukça hızlı bir iletişim kuran ürün FireWire girişinden görüntü alabiliyor.

Avermedia EZMaker PCMCIA İnceleme
CHIP Online Notu 73

Dizüstü bilgisayara sahip kullanıcılar, video disk hazırlamak gibi, masaüstü bilgisayar kullanıcılarının kolayca yapabileceği birtakım işlevlerden mahrum kalıyor. Bunu göz önüne alan Avermedia, yeni ürünü EZMaker PCMCIA'i dizüstü bilgisayar kullanıcılarının beğenisine sunuyor.Avermedia EZMaker PCMCIA, video hazırlamak için komple bir donanım ve yazılım çözümü. PCMCIA bağlantısı sayesinde bilgisayarla oldukça hızlı bir iletişim kuran ürün FireWire girişinden görüntü alabiliyor. Kayıt edilen videoları DVD, SVCD ve VCD formatına kolaylıkla çevirebilen EZMaker, bu görüntüleri DVD+ R/RW, DVD-R/RW ve CD-R/RW medyalara da yazabiliyor. Donanım ile birlikte gelen yazılımın kurulumu ve kullanımı çok basit. Ulead DVD Movie Factory yazılımı ile birçok işlemi aynı anda yapabiliyorsunuz. Videolarınız arasında geçiş efektleri kullanabilir veya altyazı ekleyebilirsiniz.

Özetle

EZMaker PCMCIA güçlü bir sistem ile kullanıldığında birçok kullanıcının hayallerini gerçekleştirebilecek bir donanım çözümü.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Avermedia EZMaker PCMCIA
Ürün Markası Avermedia
CHIP Online Notu
73
Okuyucu Yorumları