Güncel teknolojiye uygun maliyetle kavuşun.

Çok fazla ödemeden, yüksek kalitede bir tablete sahip olunabileceğinin en açık kanıtlarından biri.

Everest Everpad DC-1100 İnceleme
CHIP Online Notu 78
  • Fiyat çerçevesinde sunulanlar
  • Güçlü donanım
  • Kamera kalitesi biraz düşük.

Tabletler, son dönemlerin yıldızı parlayan ürünleri arasında ilk sıralarda bulunuyor. Piyasaya bakıldığında gerçekten de onlarca farklı marka ve yüzlerce farklı modelin bulunduğu dikkatlerden kaçmıyor. Seçilebilecek ürünlerin sayıca fazla olması elbette son kullanıcılar için iyi bir rekabet ortamı ve cazip fiyatlar doğuruyor. Durumun eksi bir noktası da kullanıcıların kafasını karıştırma şeklinde yorumlanabilir. Detaylı şekilde ele alacağımız Everest Everpad DC-1100'ün öne çıkan ilk özelliği, diğer tüm Everest ürünlerinde olduğu gibi bütçe dostu fiyatı. Uygun fiyatına oldukça zengin özellikleri sığdırmayı başaran Everest Everpad DC-1100'ü tanıdıktan sonra siz de bir tane edinmeye niyetlenebilirsiniz. Gerek fiyat, gerekse karşılığında sunulanlar açısından değerlendirildiğinde Everest Everpad DC-1100'ün avantajlı olduğu, kolayca ortaya çıkmayı başarıyor.

10.1 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan Everest Everpad DC-1100'de 1024 x 600 piksel çözünürlük oluşturulabiliyor. 1.6 GHz hızındaki çift çekirdekli işlemci sayesinde multimedya uygulamalarının üstesinden hiç zorlanmadan gelen tabletteki bellek miktarı ise 1 GB. Uygulamaların depolanması için ayrı bir 8 GB'lık dahili depolama birimine yer veriliyor. Dilerseniz hafıza kartı kullanarak hafızaya 32 GB'lık katkı yapabilmek mümkün. Tablette Google'ın geliştirmiş olduğu Android 4.1 işletim sistemi sunuluyor. 600 bini aşan uygulama sayısıyla en geçerli platformlardan biri olan Google Android sayesinde çok daha kullanışlı bir tablet olmayı başaran Everest Everpad DC-1100'in multimedya yönü de oldukça güçlü. USB dönüştürücüsü sayesinde tam boy bir USB arabirimi kazanan Everest Everpad DC-1100'e taşınabilir disk, USB bellek ve dijital fotoğraf makinesi gibi cihazların doğrudan bağlanması mümkün. USB arabirimini operatörlerin kullanıcılara sunmuş olduğu 3G modemlerle de kullanma şansınız var. Ofis uygulamalarıyla size iş yaşantınızda da büyük kolaylık sağlamayı hedefleyen Everest Everpad DC-1100'de çift kamera bulunuyor. 0.3 MP çözünürlükteki ön kamera görüntülü görüşmelere anlam kazandırırken, 2.0 MP çözünürlükteki arka kamera da sosyal ortamlarda paylaşılacak düzeyde fotoğrafları başarılı bir şekilde yakalayabiliyor. Kamera yönünün biraz standartların altında kaldığını söylemek gerekli. 9 mm'lik gövdesine kablosuz ağ ve Bluetooth gibi teknolojileri de sığdırmayı başaran Everest Everpad DC-1100, 6000 mAh kapasitede bir bataryadan güç alıyor. Tabletin uygun fiyatlı olmasına karşın kullanıcılarına sunduğu avantajlardan biri de HDMI görüntü çıkışı.

Özetle

Everest Everpad DC-1100, iddialı bir tablet. Tasarım ve teknik yönden beklentilere cevap vermeyi başarıyor. Güçlü donanımı sayesinde, aynı fiyat aralığındaki birçok rakibine kıyasla daha uzun süreli bir çözüm olacak gibi görünüyor. Güncel işletim sistemi ve ek uygulamaların da etkisiyle, Everest Everpad DC-1100'den sonra kullandığınız taşınabilir bilgisayarı kenara bırakma ihtimaliniz yükseliyor.

Alternatifleri

Everest Everpad DC-1100, rekabetin en çetin geçtiği bölgede bulunuyor. 10.1 inç sınıfında kendisinden daha uygun fiyatlı modeller de var ancak piyasada sürekli olarak düzenlenen kampanyalarla dengeler değişebiliyor. İyi takip edip, iyi bir av yakalamak gerekli.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Everest Everpad DC-1100
Ürün Markası Everest
CHIP Online Notu
78
ModelEVERPAD DC-1100
İşletim SistemiAndorid 4.1
İşlemci Hızı1.6 GHz
Ekran TeknolojisiGlass Capasitive Touch Screen
Ekran Boyutu10.1 inç
Ekran Çözünürlüğü1024 x 600 px
Bellek (RAM)1 GB
Dahili Depolama8 GB
Ön Kamera0.3 MP
Arka Kamera2.0 MP
Wi-FiVar
NFCYok
3GYok
GPSYok
LTE (4G)Yok
BluetoothVar
MicroSDVar
HDMIVar
USBYok
Pil Kapasitesi6000 mAH
Boyutlar x x mm
Okuyucu Yorumları