Düzenle, kaydet, yazdır

Fotoğraf kopyası anlamına gelen FotoReplica, dijital fotoğraflarınızın kolayca ve en iyi şekilde yazdırabilmesini sağlayan bir program. 5. sürümüyle karşımızda olan programın kurulumu bir hayli basit.

FotoReplica 5.0 İnceleme
CHIP Online Notu 72

Fakat kullanıcı arayüzünü rahat kullanmak için dolambaçlı yollara alışmak gerekiyor. FotoReplica 5.0’ın yardımcı sihirbazları da son derece başarılı. Programda kimi küçük fotoğrafları belirli hazır oranlar olan A4 veya A3 gibi ya da pasaportlara özel boyutlarda basabiliyorsunuz. Dijital fotoğraf makinelerinin yanlış kullanımından ya da ışık ayarlarının yetersiz kalmasından dolayı renk düzeltimi sunan program ile siyah-beyaz, duotone ve sepya gibi özel efektler uygulamak mümkün. Foto- Replica ile özel efekt filtrelerinizi de oluşturup kaydedebilmeniz de imkanlar dahilinde. Büyük boyuttaki fotoğrafları kolay bir şekilde basabilmenizi sağlayan özelliklerinin yanında, küçük fotoğrafları yüklerken bile karşılaştığınız yavaşlık, programın eksileri arasında ilk sırayı alıyor. Ayrıca Windows 2000’de baskı esnasında çıkan arayüzden yazıcı ayarlarını değiştiremiyorsunuz. Bunun yerine kontrol panelinden yazıcınızı seçip gerekli değişikliği yapmanız gerekiyor.

Özetle

Özellikle resim yüklemedeki yavaşlığını ve kullanıcıları üzen yazıcı ayarlarını bir kenara bırakırsak, dijital baskı alacaklara detaylı seçenekler sunuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli FotoReplica 5.0
Ürün Markası Fotoreplica
CHIP Online Notu
72
Okuyucu Yorumları