Azalan şarjdan artık hiç korkmayacaksınız.

İstenmeyen zamanlarda şarjı biten USB bağlantılı cihazları yeniden hayata döndürmeye her an hazır.

GreenTech GT-PB12 İnceleme
CHIP Online Notu 93
  • Küçük boyutlar ve yüksek kapasite
  • 1000 mAh güç çıkışı
  • El feneri özelliği

Özellikle son beş yılda taşınabilir cihazların sayısı bir hayli yükseldi. Tatil veya iş seyahatleri gibi durumlarda ister istemez yanınızda taşımanız gereken cihazların sayısı da artış gösteriyor. Tabii adaptör sayısı da! Çevreci ürünlere odaklanmış olan GreenTech firmasının GT-PB12 adlı ürünü aslında tüm korkularınızı yenmeyi sağlıyor. Ürünün görünümü basit olarak bir el fenerini andırıyor. 102 x 23 mm'lik boyutlar gerçekten de cep tipi denebilecek düzeyde. Ön tarafta dört tane LED'le desteklenen parlak bir el feneri var ve sırf bu yüzden bile GreenTech GT-PB12 çantanızda bir yeri hak ediyor.

GreenTech GT-PB12 aslında bir taşınabilir batarya ve el feneri özelliği gün içinde hayatınızı kolaylaştıracaklardan sadece biri. 2600 mAh kapasitede bir batarya içeren ürünün arka kısmında bir Mini USB girişi ve gerçek boyutlarda da bir USB çıkışı var. Bataryayı şarj etmeniz için kutudan gelen Mini USB kabloyla bilgisayar bağlantısını yapmalısınız. Şarj işlemi fazla zaman almıyor ve yüzde 30, yüzde 70 ve yüzde 100 doluluk seviyeleri tek bir tuş baskısıyla görüntülenebiliyor. Üstelik böylece cihazı şarj etmeniz için gerekli olan zamanın gelip gelmediği de kolay bir şekilde anlaşılabiliyor. 2600 mAh kapasitede batarya, ortalama olarak akıllı telefonunuzu yaklaşık iki kere sıfırdan en dolu hale kadar şarj edebilecek güçte. Güç çıkışı ise 1000 mA seviyesinde ve böylece tabletlerde de kullanım mümkün.

Ürünle beraber makaralı bir şarj kablosu ve farklı tipte altı adet uç geliyor. Uçlar yardımıyla piyasadaki hemen hemen her tür ürünü şarj edebilmeniz mümkün. Uçlarla uğraşmak istemiyorsanız cihazınızın USB bağlantılı veri kablosunu kullanabileceğinizi de unutmayın. Kutu içeriğinden bir taşıma kılıfı da geliyor.

Özetle

GreenTech GT-PB12 işlevsel bir ürün. Hem taşınabilir cihazlarınızın şarj sorununu tamamen çözüyor, hem de bir el feneri olarak acil durumlarda önemli bir görevi üstlenebiliyor. Yer kaplamayan yapısı da GreenTech GT-PB12'i avantajlı kılan noktalardan.

Alternatifleri

GreenTech GT-PB12'in işlev olarak benzerleri elbette var. Gerek tasarımı, gerekse el feneri özelliğiyle GreenTech GT-PB12'den memnun kalmama şansınız yok.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli GreenTech GT-PB12
Ürün Markası GreenTech
CHIP Online Notu
93
Kapasite 2600 mAh
Güç Çıkışı 1000 mA
Boyutlar 102 x 23 x 23 mm
Doluluk Göstergesi Var
Ek Özellikler El feneri
Okuyucu Yorumları